Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 20. - 26.07.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop za period 20. - 26.07.2020. godine! Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Kod nekog se teren za ljubav priprema, kod nekoga je emotivni period nepotpun i nešto fali... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u toku nedelje.

Nedeljni horoskop 20. - 26.07.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus




LAV 

Hrana

Ulazak Sunca u vaš znak tokom ove nedelje svakako će vam doneti bolju energiju i raspoloženje. Nemojte tovariti svoj želudac bez preke potrebe, dovoljno vam je da meso povremeno bude na vašem stolu, više se usmerite na povrće.

Ljubav

Mlad Mesec u vašem polju podsvesti i opozicija Sunca i Meseca sa Saturnom koji vlada vašim partnerstvima u prvoj polovini ove nedelje – pojedinim Lavovima mogu doneti konačnu odluku o tome gde će i šta će kada su njihova partnerstva u pitanju. Vreme za razmšljanje je većim delom završeno a sada je vreme za delanje jer Sunce ulazi u vaš znak i potrebno je da svoje želje konačno stavite na prvo mesto, ispred svega i ispred svih. Slobodni Lavovi – nakon dugog i mučnog perioda konačno ulazite u fazu kada se vaš emotivni život može pomeriti sa mrtve tačke. Teren za ljubav se lagano priprema.

Posao

Postoji poslovna problematika, postoji opterećenje, postoje vaše nedoumice i kolebanja šta uraditi i kako se postaviti u svemu ovome. Neke rezove je neophodno napraviti i to ćete u ovoj nedelji biti spremni i da izvedete. Ne zaboravite da vas u mnogo čemu sputavaju samo vaši strahovi i nesigurnost kojoj nema osnova. Realno gledano – pred vama je dobar poslovni period i vreme je da u njega istinski i zakoračite. Dobijate veliku pomoć od nadređenih ili osoba koje vam daju prave savete.

Novac

Nešto se poboljšalo na polju finansija, ali vas dugovanja još uvek jako opterećuju.

Zdravlje

Ne idite preko svojih snaga. Pronađite dovoljno prostora za odmor.

 


DEVICA

Hrana

Izbegnite zamku svoje nervoze I nemojte jesti kada ste uznemireni ili nesigurni, impulsivno I bez ikakve mere. To će vam donositi samo probleme sa varenjem i osećaj težine u stomaku. Potrebno vam je više povrća, žitarica, a naročito voća.

Ljubav

Još jedna sedmica u kojoj Device u emotivnim vezama mogu napraviti pozitivne promene i pokrenuti na pravi način situaciju sa voljenom osobom. Mali znaci pažnje, inicijativa kada su u pitanju izlasci, dešavanja, predlozi, planovi – sve ovo će fino delovati na odnos sa partnerom. Izbegavajte da u ovoj nedelji provodite previše vremena sa prijateljima ili da ih stavljate ispred dragog vam bića – to ne, neće biti dobro nikako….Slobodne Device – novo poznanstvo preko prijatelja ili preko društvenih mreža može vam zatalasati misli i učiniti da vam krv uzavri. Vrlo interesantna komunikacija sa nekim ove sedmice.

Posao

Ne biste trebali da prođete loše u ovoj nedelji. Ima dešavanja, ima pozitivne inspiracije i prilično solidnog vašeg raspoloženja. Stvari se odvijaju brže nego što ste se nadali, naročito ulaskom u drugi deo radne sedmice. Budite spremni na promene, na preokrete, na informacije koje vas pokreću i donose vam nove mogućnosti. U ovoj sedmici je poželjno da budete aktivni i da potencirate na rešavanju pitanja i situacija koje su vam bitne jer može doći do promena koje vam idu na ruku.

Novac

Korektno. Nešto više novca može otići na članove porodice ili prijatelje.

Zdravlje

Blago pojačana nervoza, manji problemi sa stomakom i mogućnost sitnih povreda.

 

Nedeljni horoskop 20. - 26.07.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!








VAGA

Hrana

Lakše ćete nego inače održavati svoju težinu, voditi računa o tome koliko I šta jedete I generalno gledano – bolje se organizovati po pitanju ishrane. Na dobrom ste putu da steknete neke zdrave navike. Drugi deo nedelje može doneti “slatka” iskušenja – probajte da ih iskulirate.

Ljubav

Kao sve je u redu između voljene osobe i vas. Kao sve funkcioniše. Kao razumete se i pričate istim jezikom. No, naravno – previše je ovih „kao“ da bi stvari zaista bile stabilne i pod kontrolom. Gde ste tačno kada je vaš odnos u pitanju i gde škripi videće se u danima vikenda. Do tada će sve ono što ne valja biti potiskivano, a tada ćete znati šta je ono što treba menjati i na čemu treba raditi zajedno sa voljenom osobom. Slobodne Vage – vaše raspoloženje postoji, ali ne potpuno. Neka muvanja i flertovanja su tu i funkcionišu, ali ne potpuno. U suštini, ovaj vam je emotivni period baš takav – nepotpun, nešto fali.

Posao

Do nekog preseka mora doći kada je poslovni segment u pitanju. Da li će to biti vaše odustajanje od nekog posla, da li će biti razmimoilaženje sa saradnicima ili nadređenima, da li će to biti shvatanje da od nekih obećanja nema ništa – to je već pitanje i kod svakog će se drugačije odraziti. Poenta je u tome da završavate sa jednom poslovnom fazom i ulazite u drugu. Posle početnih teškoća i stegnutosti – odjednom će se otvoriti situacije koje vas guraju i podstiču. Dolaze vam pozitivne promene.

Novac

Ovde je situacija prilično korektna.

Zdravlje

Alergije, problemi sa hormonima i krvnim pritiskom.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Smanjite količinu začina koje upotrebljavate, izbegavajte ulje i mast i pripremajte hranu na pari, kuvanu, blanširanu. Takođe, meso koristite u manjim količinama. Umerenost je sada ključ za to da se dobro osećate i funkcionišete.

Ljubav

Nije loše, ali nije ni savršeno. Škorpije u emotivnim vezama nekako guraju napred sa partnerom, ali sve je to polovično, nedovoljno da biste se bilo vi bilo druga strana osećali komforno i sigurno. Sa strane voljene osobe mogu u ovoj nedelji doći neki predlozi, inicijativa – trebali biste da razmislite o tome i prihvatite, čak i ako vam to stvara kratkotrajni kolaps u drugim planovima. Žrtvujte malo svog vremena koje posvećujete poslu zarad dobrog odnosa sa voljenom osobom. Slobodne Škorpije – poziv ili inicijativa mlađe osobe prema vama sigurno će vam prijati i goditi vašoj sujeti.

Posao

Ono što se dešava na dnevnoj bazi na poslu daleko je od vaših planova i ciljeva, ali stanje je takvo kakvo je i ne možete ga baš lako promeniti. I vi u nekim situacijama i obavezama previše sporo reagujete i odlažete stvari pa nije ni čudo što postoji potencijal za gomilanje i zagušenost sredinom nedelje. S jedne strane – previše toga se otvara pred vama, a sa druge – nikako ne uspevate da se organizujete na pravi način. Ima u ovoj sedmici pozitivnih pomaka i informacija koje vam dižu raspoloženje, ali i donose novac.

Novac

Standardno – novac vam dolazi, a vi ga većim delom prosleđujete dalje.

Zdravlje

Kao dobro ste, ali niste potpuno.

 

Ljubavni horoskop za drugu polovinu jula: Nekima se zvezde smeše!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>