Zadruga

Parovi

Pomen Dijani Milojković: Potresne scene na groblju! Pojavio se i Karić!

Danas je na groblju u Ćupriji održan jednogodišnji pomen misici Dijani Milojković, koja je preminula posle duge i teške borbe sa karcinomom. Potresne scene na groblju! Pojavio se i Stefan Karić!

Pomen Dijani Milojković: Potresne scene na groblju! Pojavio se i Karić! Screenshoot/InstagramNa pomen je, pored prijatelja i porodice, došao bivši zadrugar i Dijanin bivši dečko Stefan Karić, koji je na groblje doneo veliki buket cveća.

Tokom opela Stefan je sve vreme nepomično stajao i gledao u porodičnu grobnicu Milojkovićeva, na kojoj kod kapije stoji velika Dijanina slika.

 

Kada se opelo završilo, on je prišao Dijaninoj majci Snežani, te joj se bacio u zagrljaj. Oni su se nekoliko minuta neutešno grlili i delili istu tugu.


Podsetimo, Dijana Milojković je preminula na današnji dan 2019. godine, a ove vesti podelio je njen rođeni brat. Javnost je ovu prelepu devojku upoznala pre borbe sa karcinomom kao devojku bivšeg zadrugara. Kada se razbolela, Dijana je svojom pozitivnošću i motivacionim govorima hrabrila sve ljude oko sebe i ulivala im nadu u bolje sutra.


 

Fotografije možete pogledati OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Pink.rs


>