Region

Svet

Zorica Marković otkrila da li joj je Darko Lazić vratio novac koji joj duguje!

Pevačica i bivša zadrugarka, Zorica Marković otkrila je da li joj je kolega Darko Lazić vratio novac koji joj duguje već nekoliko godina. Smejali smo se oboje i zbijali šale na taj račun...

Zorica Marković otkrila da li joj je Darko Lazić vratio novac koji joj duguje! Screenshoot/Instagram




Pevačica Zorica Marković često je isticala da joj je kolega Darko Lazić navodno dužan veliku svotu novca, na ime ceha koji je nekada davno napravio u njenoj kafani.

Zorica je donedavno boravila u rijalitiju "Zadruga", a kako je ispričala, ona se nakon izlaska u spoljnjem svetu srela sa Lazićem.

- Pa, onako mi je očima dao znak da će dug biti rešen. Smejali smo se oboje i zbijali šale na taj račun. Da se razumemo, dug nije mali, ali ja ne želim da kvarim naše prijateljstvo dugo deset godina - rekla je Zorica za "Star".

Zorica je ispričala da ima u planu da se ponovo posveti privatnom biznisu i otvori svoju kafanu, koja je jedno od omiljenih mesta za provod pojedinim kolegama sa estrade.


- Imam u planu da opet otvorim kafanu, pa znam da će on opet doći kao gost, tako da pretpostavljam da će prvo vratiti dug, pa onda doći - dodala je Markovićeva.

Podsetimo, Markovićeva je krajem prošle godine otvoreno pričala o Laziću te istakla da više nije u kontaktu sa njim i da na sve načine pokušava da od njega potraži novac koji joj duguje.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>