Lepota

Ljubav & Sex

Najlepša frizura ovog leta! Kosa je sveža i blistava!

Jedna od najprepoznatljivijih frizura 90-ih, koju je proslavila Džeri Halivel iz kultnog benda "Spice Girls", bili su debeli svetli pramenovi u prednjem delu kose. Najlepša frizura ovog leta! Kosa je sveža i blistava!

Najlepša frizura ovog leta! Kosa je sveža i blistava! Screenshoot/Instagram
Džeri je bila crvenokosa, a kosu je prošarala svetlim pramenovima, no suština je bila imati pramenove u kontrastnoj boji i to tako da isti budu skoncentrisani uglavnom u blizini lica.

Ovaj trend je kasnije dodatno popularisala Dženifer Aniston kao Rejčel u "Prijateljima", a debeli svetli pramenovi tik na tamnoj kosi uz lice postali su ultimativna želja žena širom sveta.

Petanestak godina kasnije ovaj trend nam se vratio, naravno modernizovan i dodatno stilizovan, s obzirom da su se i vremena promenila, pa da su sada dostupne nove tehnike farbanja i drugačije boje.


 

Povratku su kumovale društvene mreže, kao i većini trenutno aktuelnih frizura, a prve su je promovisale blogerke, influenserke, i slavne lepotice. Tako smo ovu frizuru videle već na Kajli Džener, Dženifer Lopez, Dua Lipi... 

Kajli je kosu ofarbala u toplu lešnik boju, a lice je uokvirila sa dva debela plava pramena, dok je Džej Lo uradila nešto slično, ali se nije zadržala na dva pramena, već je prošarala celu kosu.


 

Ovaj trend nije teško ispratiti, ali je ipak najbolje da izbor širine i boje pramena prepustiš stručnjacima, koje će učiniti da oni budu primetni, a ipak diskretni.

 

Tretman kod kuće! Gustina, jačina i volumen! Kosa koja blista! 


Interesantan je i efektan, a predstavlja malu, a ipak primetnu promenu, koja vam daje prostora za poigravanje sa frizurama.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/žena

Povezane vesti:


>