Zadruga

Parovi

Luna posle 3 meseca javno iznela ko je pipkao! Nije u pitanju Andrej!

Skandalozne optužbe iznela je u aprilu u Zadruzi 3, a sada je otkrila i ko je... Luna posle 3 meseca javno iznela ime i prezime Anabelinog bivšeg koji ju je "pipao i molio". Nije u pitanju Andrej Atijas!

Luna posle 3 meseca javno iznela ko je pipkao! Nije u pitanju Andrej! Screenshoot/Instagram



Luna Đogani je u emisiji "Narod pita" u sredu uveče otkrila šta se krije iza njenih skandaloznih reči koje su digle prašinu u Zadruzi, a to je bila optužba da ju je Anabelin bivši "pipao i molio je".

Ova izjava dogodila se u aprilu tokom jedne od brojnih svađa sa Anabelom, kada su nakon Luninih šokantnih reči svi pomislili da se radi o Andreju Atijasu, koji je kasnije samo poručio - pitajte Lunu o kome se radi, navodeći kako se to nije odnosilo na njega.

Sada je i jasno da se nije odnosilo na Atijasa, budući da je Luna u emisiji otkrila da je u pitanju Anabelin bivši verenik Mladen Radulović.



Iznela je i kako je direktno flertovao sa njom u klubu.


Ovako je tekla svađa u aprilu, kada je skandalozna izjava odjeknula kao bomba:

- Mene je sramota Lune Đogani, javno izjavljujem, evo - rekla je Anabela.

- Ona kaže ne mešaj se u brakove, a rasturila je brak - izjavio je Lepi Mića misleći na Lunu.

- Šta je trebalo, u moj da se mešaš? Mešaj se tati svom tamo, narkomanu - rekla je Anabela ćerki, posle čega je Luna izgovorila nešto što je šokiralo sve.

- Kada me je pipao i molio me, ma 'ajde... - izjavila je Luna u jednom trenutku, ali je izgledalo kao da se posle toga ipak ujela za jezik i prećutala sve što je želela da kaže.


Podsetimo, Anabela i maneken Mladen Radulović upoznali su se u rijalitiju VIP Veliki Brat i započeli ljubavnu vezu 2010. godine. Nakon izlaska iz rijalitija pevačica i maneken su bili zajedno još oko godinu, a 2011. godine stavili tačku na vezu.

- Tačno je da Mladen i ja nismo više zajedno. Jednostavno, emocije su splasnule, ljubav se polako ugasila i rešili smo da se dostojanstveno raziđemo i raskinemo veridbu - ispričala je Anabela tada za jedan magazin.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>