Lepota

Ljubav & Sex

Kosa izgleda zdravo! Uklonite ispucale krajeve bez frizera! (VIDEO)

Uklonite ispucale krajeve bez frizera! Ako želite zdravu kosu bez ispucalih krajeva, a ipak vam je još uvek mrska ideja da odete kod frizera i skratite je, postoji fenomenalno i lako rešenje! Kosa izgleda zdravo!

Kosa izgleda zdravo! Uklonite ispucale krajeve bez frizera! (VIDEO) Screenshoot/InstagramBlogerka Stefani Vilijams nedavno je otkrila fenomenalan trik koji je dobila od mame, a koji ju je spasio prečestog odlaska u frizerski salon.

Lepa brineta, koju prati više od milion ljudi na društvenim mrežama, na Tik Toku podelila je video na kom pokazuje kako održava svoju dugu i blistavu kosu, i kako joj polazi za rukom da joj krajevi budu neoštećeni.

 

Savet za plavuše! Kako se koristi ljubičasti šampon!

 

Ona je objasnila kako nakon ove cake kosa momentalno izgleda zdravije, a za istu vam treba svega nekoliko minuta!

"Zaustavite pucanje vrhova jer će se na taj način kosa teže oštetiti, to je trik koji me je mama naučila. Devojke sa kovrdžavom kosom prvo treba da izravnaju kosu", napisala je ona pored videa koji je pogledalo gotovo dva miliona ljudi. 


Sve što treba da uradite jeste da ravnu kosu izdelite u nekoliko tanjih pramenova, a potom da svaki pojedinačno očešljate, te da ga polako i čvrsto uvijete.

Kada jedan pramen uvijete, videćete dlačice, odnosno oštećene vrhove koje se izdvajaju iz pramenova, a njih treba odseći makazama. Detaljan proces pogledajte u videu.

Stefani je istakla da ovaj trik možete ponavljati na svake tri nedelje.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Žena

Povezane vesti:


>