Region

Svet

Stoja pokreće novi biznis! Korona je naterala da menja posao!

Stojanka Novaković Stoja pokreće novi biznis! Ona je navodno u panici zbog ponovnog širenja korona virusa i neizvesnosti kada će ponovo moći da nastupa. Korona je naterala da menja posao!

Stoja pokreće novi biznis! Korona je naterala da menja posao! Screenshoot/InstagramPevačica Stoja Novaković, navodno je u panici zbog ponovnog širenja korona virusa i neizvesnosti kada će ponovo moći da nastupa.

Kako "Kurir stars" prenosi Stoja ne želi ništa da prepusti slučaju, te će svoju uštećevinu uložiti u pokretanje novog biznisa.

Kako se navodi pevačica već ima nekoliko nekretnina, ali je shvatila da ni u tome nema sigurnosti, jer ako ljudi nemaju pare neće moći ni da rentiraju stanova. Ona je sa suprugom Igorom razgovaral o tome i složili su se da je najsigurnije da otvore SUPERMARKET!


 


"Blago rečeno, Stoja je u panici. Ona je navikla da radi, nikada nije imala duge pauze, pa joj ovo teško pada. Rekla mi je da je sa Igorom pričala o tome i da će njih dvoje otvoriti supermarket negde u blizini centra Beograda", rekao je izvor za pomenuti list.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo


>