Region

Svet

Vil Smit i Džada Smit: Priznala prevaru u emisiji uživo! (VIDEO)

Priznala preljubu u emisiji uživo i to sa drugom svog sina! Uradila je to u svom tok šouu "Red Table Talk" u kojem je ugostila svog supruga. Vil Smit i Džada Smit u otvorenoj vezi, a priča se i da su ljubitelji orgija.

Vil Smit i Džada Smit: Priznala prevaru u emisiji uživo! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeDžada Pinket Smit priznala je da je bila u vezi s 20 godina mlađim reperom Ogstom Alsinom, koji je prijatelj njenog sina.

Uradila je to u svom tok šouu "Red Table Talk" u kojem je ugostila svog supruga Vila Smita. Glumica je otkrila da se sve dogodilo kada je njen brak bio u krizi.

- Mi smo se udaljili (ona i Vil Smit), a s Ogastom sam se ušla u vezu posle toga. Bila sam ranjiva i slomljena - priznala je Džada i dodala da je veza potrajala nekoliko meseci.

Otkrila je da su ona i glumac pokušali sve da se odvoje jedno od drugog, da bi na kraju shvatili da to nije moguće. Kada je prekinula vezu s mladim reperom, pomirila se s Vilom, a s mladićem nije godinama razgovarala. Uprkos krizi, slavni par je ponovo zajedno i tvrde da jedno prema drugom gaje "bezuslovnu ljubav".

- Vratiću ti za ovo - rekao je glumac, na šta mu je supruga odgovorila:

- Mislim da si mi već vratio, zaključili smo tu priču - rekla je ona.

Inače, već se godinama šuška da bračni par Smit ima otvorenu vezu i da su fanovi orgija.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>