Zadruga

Parovi

Mima Živković je stigla do finala, a ovo je njena priča!

Mima Živković je stigla do finala iako je bila najveći luzer, a ovo je njena životna priča...  Totalno sam razočarana. Moja mama i moja sestra me gledaju kako godinama patim i borim se sa nekim stvarima...

Mima Živković je stigla do finala, a ovo je njena priča! Screenshoot/Instagram




Pevačica Miroslava Mima Živković privukla je veliku pažnju svih takmičara po tome što ni sa jednim muškarcem u Beloj kući nije ostvarila bliski odnos, iako su pojedinci imali želju da joj se približe.

- Ja nemam nikog, jer niko od vas ne zna šta mi se dogodilo! Ne verujem više muškarcima i to je to! Teško mi je da pričam o tome - rekla je Mima i nastavila:

- Totalno sam razočarana. Moja mama i moja sestra me gledaju kako godinama patim i borim se sa nekim stvarima. Nije mi lako, meni su ovde svi dragi kao muškarci, ali sam jednostavno razočarana - ispričala je Živkovićeva.

Osim toga, Mima je ispričala da je pretpela i nasilje od bivpeg dečka:

- Družila sam se sa jednim dečkom, bili smo prijatelji dok se nismo smuvali. Onda je sve počelo da ide na gore. Moram da kažem, probala sam da učestvujem na muzičkom takmičenju, iako ja to nisam htela. Bio je ljubomoran što sam dečku iz obezbeđenja dala broj telefona. Pevala sam, trudila sam se da budem pozitivna. Inače i on se bavi istim poslom. Rekla sam mu da mi ponese torbu, morala sam sa njim da se vratim u Niš kad sam završila nastup. Moja bratanica i ja smo bile da jedemo.

- On je tu pozvao druga, pio je i sedeo u kolima i svirao mi je dok sam se ja pozdravljala sa drugaricama. Nikad nisam doživela da neko na mene digne ruku. Bila sam razmazana, bilo mi je katastrofa što je moja bratanica to gledala. On je tukao jednu bivšu, drugu, pa treću. Ali, sa mnom je bio med i mleko. On je meni pričao kako je bivšoj na živo iščupao pirsing na bradavici - ispričala je Mima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>