Style

Ljubav

Nedeljni horoskop! Kod Ovna sjajno, Lav ima podršku...

Nedeljni horoskop za period od 13. jula do 19. jula 2020. godine. Kod Ovna sjajno, Lav ima podršku... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u toku sledeće nedelje...

Nedeljni horoskop! Kod Ovna sjajno, Lav ima podršku... Svet Plus



Ovan
Potrudite se da izađete u susret kolegama, da im pomognete u čemu god da možete. Svako mora da da neki doprinos. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa. Imaćete višak energije, bićete možda malo i napetiji, ali to ne treba da utiče na vaš učinak. U ljubavi je sve sjajno i uživate u vezi sa partnerom. Ako ste slobodni, neka osoba sa kojom se dopisujete duže vreme može da bude ona koja vam baš odgovara. Bitno je da možete da budete otvoreni prema nekom i to može da vas privuče najviše.

Bik
Osoba do koje vam je stalo vas testira da li ste iskreni i da li je stvarno volite. Dajte sve od sebe da promenite nešto u vezi, tako će da vam bude zanimljivije. Ako ste slobodni, nemojte da ulazite u površne veze. Ipak, novi planovi mogu da krenu da se realizuju. Zaostatke koje imate na poslu gledajte da svedete na minimum, da ne biste bili neodgovorni. Ako ne rešite probleme iz prošlosti, teško da ćete lako moći da krenete da realizujete nešto novo.




Blizanci

Budite oprezniji u svojim izjavama i birajte reči. Na radnom mestu mogu da se dešavaju neke promene, pa bi bilo dobro da razmislite šta je od svega toga korisno za vas. Moguć je priliv novca, konačno ćete biti zadovoljniji. U ljubavi je sve idealno i dalje, ako ste zauzeti. Slobodni, još uvek imate šansu da odaberete pravu osobu za sebe dok god je Venera u vašem znaku. Ne gubite vreme i iskoristite dobre aspekte.




Rak
Sve Vam ide od ruke. Lako završavate obaveze, čak brže nego što ste očekivali. Potrudite se da se usredsredite na posao, a neki kolega može da vam bude od pomoći. Ne ulazite u rasprave sa drugima, iako vam možda nešto nije po volji. Pravite kompromise. Nemojte svima da se poveravate da ne biste imali neki problem, jer moguće da oko sebe imate neiskrene osobe. Izbegavajte tajne veze ili avanture, jer to neće da vas usreći. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa partnerom kod kuće.


Lav
Nepoverljivi ste i najviše verujete svom viđenju situacije na radnom mestu. Ali, umorni ste i nedostaje vam energije da završite započete poslove. Pomalo ste rasejani, pa bi trebalo da ispišete ciljeve za ovu nedelju da ne biste nešto izostavili. Partnerski odnos je stabilan, zaljubljeni ste i imate podršku partnera u svemu. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili interneta je moguće novo poznanstvo.



Devica
U nedoumici da li da budete sa osobom koja flertuje sa vama. Nemojte da krijete od partnera šta vas muči u vezi sa njim ili sa poslom, nego recite sve iskreno. Na poslu je situacija pomalo napeta. Najradije biste da sve završite brzo i da idete kući. Nervirate se zbog povećanih troškova. Ipak, pošto je vaš vladar Merkur krenuo direktno, lakše ćete da se dogovorite sa drugima oko svega, neće biti usporavanja. Bilo bi dobro da razmislite o usavršavanju.


 

Ubrzajte metabolizam! Kilogrami se tope, koža se zateže, organizam jača!






Vaga

Bitno je da održite status koji imate u kolektivu. Borite se radom i zalaganjem. Niste zadovoljnim postignutim rezultatima, ali ne kritikujte sebe previše. Potrudite se da napravite kompromis, iako vam to neće baš ići lako. Što se tiče ljubavi, konačno dolazi do rešavanja problema, ako ste u vezi, i do dobrih mogućnosti za početak neke ljubavne priče. Ne odbijajte ljubav jer ste zauzeti poslom, nego izdvojite vreme za privatni život.



Škorpija


Brinete se jer imate neki čudan osećaj da nije sve u redu u ljubavi. Osećate se zapostavljeno. Potrudite se da poradite na tome da kažete partneru kako se osećate i da poradite na strasti. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo. Sve ide kako treba na poslu. Veoma ste ambiciozni. Imaćete podršku saradnika u svemu što ste zamislili.



Strelac


Energični ste. Imate želju da neke stvari promenite i da ostvarite neke želje koje imate od ranije. Budite agilni i radite sve na vreme. Neke osobe sa kojima ste sarađivali ranije su i dalje dobra opcija. Ne pozajmljujte drugima novac ove nedelje. Što se ljubavi tiče, konačno se stvari odigravaju kako ste zamislili. Komunikacija sa partnerom je odlična. Ako ste slobodni, sada je vreme da započnete neku novu ljubavnu priču.



Jarac

Ove nedelje bićete malo nervozniji nego inače. Ipak, pokušajte da nađete zajednički jezik sa kolegama, ma koliko teško izgledalo. Pitajte bliske ljude za savet ukoliko želite da menjate posao. Potrudite se da se usredsredite na nove obaveze, na neke nove planove, ne vraćajte se na stare priče. U ljubavi je sve mirno. Osećate se voljeno i srećno. Pomalo ste zabrinuti da li će sve baš da ide po planu, jer volite da imate kontrolu. Ako ste slobodni, neka osoba sa kojom imate sjajnu komunikaciju je dobar izbor za vas.



Vodolija


Komunikativni ste i brzo odrađujete sve obaveze. Konačno nema više zastoja, problema, vraćanja u prošlost. Niko vas ne sabotira da ostvarite sve što ste zamislili. Ipak, bitno je da štedite ove nedelje. Što se ljubavi tiče, nemate blokadu da izrazite osećanja. Možete partneru da kažete i šta vam ne odgovara i koliko vam je stalo. Ukoliko ste slobodni, bitno je da se ne vraćate na stare priče. Preko posla je moguća neka ljubavna priča.



Ribe

Konačno dolazi do rešavanja problema na poslu. Doneli ste odluke i sada je vreme za presek stanja. Ne možete više da radite kao do sada nego želite novi način rada, drugačije poslovanje, ali nemate problem da to i saopštite kolegama. Bitan vam je napredak. U ljubavi ste romantični i osetljiviji nego inače, a moguća je i izvesna doza nesigurnosti i ljubomore. Ako ste slobodni, želite da upoznajete nove ljude, ali u isto vreme biste da imate više vremena za sebe. Vreme je da se odlučite šta birate.

 

Lubenica mora postati vaša beauty rutina ovog leta!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mondo

Povezane vesti:


>