Zadruga

Parovi

Pobednik rijalitija Zadruga 3, Iva Grgurić! Kakve smo to vrednosti izabrali?

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je još jednom na velelepno imanje u Šimanovcima, i to u pratnji trubača, te zajedno sa Markom Miljkovićem i Ivom Grgurić otvorio šampanjac, kako bi proslavio kraj treće sezone najgledanijeg rijalitija u regionu i njihov ulazak u top 2. Pobednik rijalitija Zadruga 3, Iva Grgurić! Kakve smo to vrednosti izabrali?

Pobednik rijalitija Zadruga 3, Iva Grgurić! Kakve smo to vrednosti izabrali? Screenshoot/YoutubePosle deset meseci ljute borbe, došao je trenutak da saznamo ko je pobednik "Zadruge 3".

Ja sam mislila da će Anabela pobediti. Nisam verovala da mogu da budem druga ili prva, ovo je za mene neočekivano - rekla je Iva Grgurić.

Ne znam šta da kažem, mene je moja podrška oduševila. Ostavio sam pečat, kupio sam ih nečim. Drago mi je što ih nisam razočarao. Ipak sam ja taj, ipak je trebalo da budem tu - dodao je Marko Miljković.


Ognjen je potom ispratio Ivu i Marka do kapije, a oni su se uputili ka studiju voditeljke Dušice Jakovljević. Nakon toga se gledaocima tradicionalno obratilo Drvo mudrosti.

Ivu i Marka je sačekao voditelj Milan Milošević pre ulaska u studio.

Ivina majka i Luna potrčali su ka Ivi i Marku.

Iva i Marko su potom došli u studio, gde su sačekali da Dušica proglasi pobednika treće sezone najgledanijeg rijalitija. Tenzija se digla, mogli su da se čuju otkucaji srca.


Kucnuo je i taj čas. Dušica je otkrila da jedan takmičar ima 41,79%, dok drugi ima 37,89% glasova.

Pobednik "Zadruge 3" je Iva Grgurić - rekla je Dušica, a Iva je počela da vrišti od sreće.

Anabela je potrčala i izgrlila je.


Hvala vam svima koji ste glasali za mene. Nisam verovala u sebe, ali me je Zadruga promenila. Obožavam vas, ljubav je pobedila, hvala vam - rekla je Iva, koja je osvojila 50.000 evra.
Čitaoci našeg portala, kao apsolutnog pobednika izabrali su Marka Miljkovića, a Grgurić Ivu postavili su tek na četvrto mesto. Šta vi mislite o tome, da li je pobedila osoba koja je pokazala prave vrednosti i kvalitete tokom ovih deset meseci? 

 

Evo kako je nestao brat Maje Marinković! Detalji kobne noći!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>