Ostalo

Sme�no

Svi su poludeli za ovim receptom! Jaja na drugačiji način! (VIDEO)

Jedna od najbriljantnijih metoda spremanja tost jaja oduševila je ljude širom sveta. Svi su poludeli za ovim receptom! Jaja na drugačiji način! Jednostavno je!

Svi su poludeli za ovim receptom! Jaja na drugačiji način! (VIDEO) Screenshoot/Video




Kada je reč doručku, jaja obično igraju glavnu ulogu, a još lepše je kada spojite kuvanje i prženje. Opcije za savršeni sastojak uključuju samleveno, prženo, kuvano ili pečeno meso - što ih čini vrhunskom hranom za doručak.


Ali ispostavilo se da možda postoji još bolji način da se skuva nakon što je jednostavan recept za jedno jaje postao viralan na mreži. Ukusno inovativno jelo je glavni dodatak na sendviču od jaja i lako se može nadograditi dodavanjem dodatnih sastojaka, uključujući sir i slaninu.

 

Domaći sladoled, bukvalno savršen! Bez jaja! (RECEPT)



Senzaciju na društvenim mrežama isprobao je korisnik na Tik Toku, a priprema je sledeća:

 


Dva jaja razbiti u posudu i treba da začinite sa soli i biberom pre nego što jaja umutite viljuškom.  Nakon što se jaja umute, stavite na tiganja na laganu vatru, pre nego što je umočite u hleb, obložite svaku krišku jajetom sa strane. Zatim ostavite komade hleba jedan pored drugog u tiganju sa jajima, postavite ih ispod kako bi se skuvala, a pre nego što ih spremite za jelo, jednom ih prevrnite.





Pošto su jaja na vrhu hleba, sir i šunka se stavlja sa jedne strane i preklapa kako bi  se napravio idealan tost sendvič.


Ukusne i zanimljive recepte možete pogledati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazinnovosti

Povezane vesti:


>