Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Četiri zadrugara napustilo rijaliti Zadruga 3! (VIDEO)

Još jedno izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 3" smo ispratili. Četiri zadrugara je u toku noći napustilo Belo kuću i izgubilo mogućnost da se bori za prvo mesto.

Izbacivanje: Četiri zadrugara napustilo rijaliti Zadruga 3! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Milica Kemez je osvojila 19. mesto u "Zadruzi 3" i nakon emotivnog rastanka, zaputila se ka studiju, gde ju je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević, kao i bivši zadrugari.

Pre njenog ulaska u studio, Matora je oplela po Kemezovoj i rekla da je mnogo negativna.

 

U drugom preseku to su bili Marko Đedović, Filip Đukić, Stefan Karić i Mima Živković. Ivana Šopić je smatrala da je Stefan nepravedno podignut, jer se oko njega vrte priče mesecima unazad.

Nakon što je spustio ostale takmičare, Ognjen je objavio da je 18. mesto u "Zadruzi 3" osvojio Đedović. Novinar se pozdravio sa cimerima i uputio ka studiju.



 

Sledeći zadrugar koji je napustio kuću, bila je Ivana Šopić. Ona je nakon izlaska iz "Zadruge" došla u studio voditeljke Dušice Jakovljević, gde su je sačekali i bivši zadrugari.

Trudila sam se da ne zaplačem. Stefan mi je rekao da smo jači od svega, da se ne plašim. Kao da smo osetili da će da ispadne neko od nas dvoje. Rekao je to i to je to - ispričala je Ivana na početku:


Imam neki strah, ne znam šta me čeka. Nisam videla svoje, ne znam šta se dešava, opteretila sam se. Postala sam interesantna javnosti od kada sam u vezi sa Stefanom. Najviše mi je do mojih, ne znam šta su oni pretrpeli zbog toga. Nejasno mi je bilo zašto bi iko išta imao protiv nas - dodala je Šopićeva.


Što se Janjuša tiče, ja sam to raskrinkala jer sam bila povređena. Mislim da sam navukla gnev zadrugara jer sam bila iskrena. Mislim da im je smetalo što dobro podnosim neke stvari. Ljudi te vole kada vide da si krhka, ako se držiš, onda ih iritiraš - istakla je Šopićeva.


"Pozdrav za Šopićku! Šta nemoj? Ma daj, ona je samo čekala momenat da me izvređa, Igra je završena, k*čko! Ne mogu ja da se foliram sada." - rekla je Iva Grgurić.
 

Iva Grgurić sada napada Karića! Podsetimo se kako mu se udvarala! (VIDEO)




 

Voditeljka Dušica Jakovljević i bivši zadrugari sačekali su Nikolu Orozovića u studiju, gde je on otkrio kako se sada oseća.

Ne mogu da verujem da sam izašao posle 10 meseci. Hvala svima koji su glasali zbog mene - rekao je Orozović.


Svestan sam toga da me je nažalost i situacija sa Brendonom dovela do ovoga. Lepo od njega što je hteo da me sačuva, ali je posle prešlo u ludilo. Nije mi davao mira danima - dodao je Nikola.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>