Zadruga

Parovi

Iva Grgurić sada napada Karića! Podsetimo se kako mu se udvarala! (VIDEO)

Iva Grgurić sada napada Stefana Karića i govori kako je on sa njom bio na silu! Podsetimo se kako mu se ona udvarala i govorila da je još u profilu izjavila kako joj se on dopada.

Iva Grgurić sada napada Karića! Podsetimo se kako mu se udvarala! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeDanas je bilo još jedno "Gledanje snimaka" u rijalitiju "Zadruga 3", a na meti su bili Stefan Karić I Ivana Šopić.

Iva Grgurić je izjavila:

"Njemu je najbitnije bilo da on izjavi da je sa mnom bio samo zbog rijalitija. Jedina budala ove "Zadruge 3" je upravo Stefan! Svi znaju da je glupson, svi ga tako zovu."

Izgleda da je zaboravila kako se nabacivala Stefanu na samom početku, kako je govorila da se o njoj ništa ne zna, da će biti ono kako se predstavi u rijalitiju, jedna obična devojka koja se bavi modelingom i radi u osiguranju.

Nakon toga daznalo se mnogo stvari o ovoj takmičarki rijalitija.

Na sve načine je pokušavala da se ogradi od Suada Keserovića Sukija. Društvenim mrežama kružio je snimak u kom je Iva u izazvnom izdanju. Snimak je navodno otkrio Sukijevu i Ivinu istoriju, za koju ona očigledno nije želela da se otkrije i sazna, pa je zbog toga lagala kako svoje cimere iz Bele kuće, tako i milione širom Balkana.

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Iva Grgurić jednog čoveka optužila da je zlostavljač, drugog da je silovatelj! Marijan Šarić je za portal Pink.rs otvorio dušu i ispričao šta se zapravo desilo sa Ivom na čijem udaru se našao! Iva se tu nije zaustavila, već je oplela i po Suadu Keseroviću Sukiju, za kojeg tvrdi da ga je samo jednom videla - optužila ga je za pretnje smrću, iznudu novca zbog koje bi navodno završio u zatvoru, kada bi progovorila i rekla sve što zna, a takođe etiketirala ga je i kao silovatelja i nasilnika. Iva Grgurić dobila brutalan odgovor od Šarića i Sukija!

U video snimku koji sledi podsetite se kako se udvarala Stefanu Kariću, pa otkrila i da je bacila oko na njega i pre ulaska u rijaliti "Zadruga 3"

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>