Style

Ljubav & Sex

Statistika potvrdila! Tri znaka horoskopa imaju najduži vek!

Statistika potvrdila! Tri znaka horoskopa imaju najduži vek! Horoskop "pokriva" razne aspekte našeg života, ali može li otkriti i koliko dugo ćemo živeti? Prema istraživanjima i statistikama, kao najdugovečniji su se ispostavili Rak, Devica i Ovan.

Statistika potvrdila! Tri znaka horoskopa imaju najduži vek! Svet Plus
RAK

Veruje se da mnogi Rakovi dožive duboku starost jer vole da vode zdrav život, a za to ih motiviše misao da požive što duže kako bi što duže bili pored svojih najmilijih i brinuli se o njima jer Rakovi su izrazito porodični i brižni tipovi ljudi.DEVICA

Device su dugovečne zahvaljujući urednom načinu života i velikoj brizi o svom zdravlju. Mnogim Devicama pravilna ishrana i vežbanje su stil života pa one ne mogu da zamisle da žive drugačije. Takođe, Device su prilično smirene osobe, a manje stresa znači i duži život.

 

Narodno verovanje: Ako imate ovaj znak na dlanovima...


OVAN

Od svih znakova u horoskopu Ovan ima najveću strast za životom. Pritom, U pitanju je izuzetno fizički i psihički snažan znak, a njegova impulsivnost sprečava nagomilavanje negativne energije. Hedonista je i večiti optimista. Uživa u svemu što radi.

 

Predvidela glad i epidemiju 2020. godine! Britanci objavili 1. januara!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>