Region

Svet

Tanja Savić očajna: Veliki dan proslavlja u suzama bez sinova!

Pevačica Tanja Savić očajna! Veliki dan proslavlja u suzama bez sinova! Jedva čeka da sve ovo prođe i da ponovo zagrli svoju decu!  To je prvi rođendan na kojem nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu, njihovom, uvek smo gledali da taj dan provedemo skupa.

Tanja Savić očajna: Veliki dan proslavlja u suzama bez sinova! Screenshoot/InstagramPevačica ne krije da joj teško pada što su sinovi bez nje u Australiji, a naslednici su joj posebno nedostajali na dan kada je mali Đorđe napunio osam godina. Proslava je bila bez nje, ona je preko pošte pokušala da mu dostavi darove, ali u toj nameri nije uspela.

Tanja Savić dane provodi u iščekivanju trenutka kada će u naručje priviti sinove Maksima i Đorđa. Mališani su trenutno s ocem Dušanom u Australiji, dok lepa pevačica dane provodi s porodicom u rodnom selu Radinac kraj Smedereva. Tanjin i Dušanov mlađi sin nedavno je proslavio osmi rođendan, a majka nije uspela da bude uz njega.

- To je prvi rođendan na kojem nismo bili svi zajedno. Bilo da se radi o mom rođendanu, njihovom, uvek smo gledali da taj dan provedemo skupa. Čak i kada mi je baš tim danima padalo da radim, uvek sam se trudila i nalazila načine da budemo zajedno - otkriva pevačica i dodaje:


- Sve to mi je stvarno teško palo, mnogo mi nedostaju, ali šta ću... Bitno mi je da su dobro i da ne pate, da smo svi dobro. Oni su skromni i zaista divni dečaci, zajedno ćemo slaviti čim se vidimo.


 

Mali Đorđe rođendan je slavio bez mame, a Tanja otkriva da mu je kupila poklon kako bi ga iznenadila, ali njen plan nije ostvaren, jer darove nije imala kako da dostavi. Kako kaže, pokušala je, ali dobila je odgovor da avioni ne lete, tako da način ne postoji.

- Kupila sam mu poklon koji je želeo i razmišljala kako da mu dostavim. Išla sam do pošte da pošaljem, ali avioni ne lete za Australiju. Tog dana smo se kao i inače čuli video-pozivom, napravila sam i video-čestitku koju sam mu poslala. Svakodnevno se čujemo, pričam im sve što se dešava, kao i oni meni. Raduju se kad vide ljubimca, malog psa kojeg sam kupila, uspeju da mi vrate osmeh na lice.

Pevačica kaže da joj sinovi svakog dana sve više nedostaju, te da broji dane do trenutka kad će ih zagrliti.

- Strpljivo čekam da se granice otvore, ali dosta vremena je već prošlo. Oni su u nekom trenutku prestali i da me pitaju kad ću doći kod njih, teško im je, znam, ali prikrivaju to, dečaci su. Ipak majka je majka, jedva čekam da ih zagrlim. Opet, samo nek smo svi dobro, sve će ovo proći. Iskreno se nadam da će se situacija s koronom što pre rešiti - zaključila je Tanja.


Kad sam sama, plačem, pred decom nikad

Tanja ne krije da često pusti suzu, ali se trudi da mališani ne vide njenu tugu.

- Rasplačem se često kad sam sama, ali nikada pred njima, da oni to vide i osete. Baš mi nedostaju. Teško je i njima, ali oni su dečaci, pa prikrivaju to svoje nezadovoljstvo i taj nedostatak majke. Već znaju da ćemo se čuti svakog dana, uvek u neko određeno vreme, zbog vremenske zone. Pokušam da im nadomestim to što nisam pored njih, stalno govorim: „Dođite, mama vas čeka, mama sređuje kuću.” Trudim se da ostanem jaka - sa setom kaže pevačica.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>