Region

Svet

Baka Prase najavio tužbe! Izgubio sam sve! (VIDEO)

Poznati jutjuber, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase u novom videu koji je objavio na svom kanalu na YouTube platformi najavio tužbe! Izgubio sam sve! 

Baka Prase najavio tužbe! Izgubio sam sve! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase u novom videu koji je objavio na svom kanalu na YouTube platformi najavio je da će protiv devojke koja je u javnosti iznela da on koristi svoj uticaj kako bi "spopadao i ucenjivao maloletne devojke za seksualne usluge", biti podnete dve tužbe.

Kako je naveo njemu je zbog ovakvih neproverenih i netačnih izjava narušen ugled, zbog čega mu sponzori otkazuju saradnju, te on gubi novac.


"Prva tužba prema njoj je ta što mi je nanela materijalnu i nematerijalnu štetu. Materijalna je ta što mi sponzori otkazuju saradnju, a nematerijalna je što mi je povredila ugled i što ja trpim duševni stres zbog toga što mi je uradila. Ne proveravajući tačnost informacije, iznela je moje lične prepiske sa nekim osobana na javnu mrežu i komentarušići ih pogrdno i tendenciozno dovela do toga da novine sve to prenesu, razapnu, bez provere, razloga i suštine. Tužiću je privatno za naknadu štete, novčano i da mi se nadomesti za duševni stres", rekao je Baka Prase.

Druga tužba je krivična i kako je jutjuber najavio nju podnosi država.

"Ramišljao sam da li to da uradim. Goniću je krivično. Moraću da isteram do kraja sve, da tu devojku, kao što je ona mene pokušala da upropasti, da upropastim skroz da bih ja svoje ime oprao. Krivična prijava zato što je neovlašćeno objavila moju privatnu prepisku, ma kakva ona bila nema prava na to. Do tih prepiski je došla na najjadniji način i time zadrla u moj lični i privatni život, što je krivično delo, za koje je zaprećena kazna do 2 godine zatvora. Tu tužbu pokreće država", objasnio je Bogdan i istakao da novac do tužbi ide u humanitarne svrhe.

 

Baka Prase optužen za pedofiliju: Nisam znao da su maloletne! (VIDEO)Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>