Zadruga

Parovi

Sloba Radanović i Kaća Živković stižu u rijaliti Zadruga 3!

Finalisti treće sezone rijalitija ni ne slute šta im se sprema! Veliki šef za svoje finaliste pripremio je pravi spektakl u finalnoj nedelji! Sloba Radanović i Kaća Živković stižu u rijaliti "Zadruga 3"!

Sloba Radanović i Kaća Živković stižu u rijaliti Zadruga 3! Screenshoot/Instagram
Zadrugari su navikli na žurke utorkom uveče, a što ni sada neće biti izuzetak. Međutim, predstojeća žurka u "Zadruzi" umnogome će se razlikovati od ostalih, budući da je Veliki šef za svoje finaliste pripremio pravi spektakl u finalnoj nedelji!

U "Zadrugu" stiže popularni pevač i bivši učesnik prve sezone Sloba Radanović, čiji će ulazak na imanje zasigurno izazvati pravi haos među zadrugarima, ali i gledaocima! Osim što će atmosferu dovesti do usijanja svojim hitovima, ostaje da vidimo kako će reagovati Marko Miljković, Lunin dečko, kao i njeni roditelji Anabela i Gagi.

 

Tu nije kraj iznenađenjima - Slobi će se na bini pridružiti i atraktivna pevačica Katarina Živković, koja će svojom pojavom i hitovima zasigurno napraviti pravi dar-mar, a nema sumnje da na njen dolazak mnogi muškarci u Beloj kući neće ostati imuni.


Ne propustite večerašnju žurku uživo na Pinku, odmah posle emisije "Amidži šou"!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>