Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Dragana Mitar napustila rijaliti! Pogledajte šta je ispričala! (VIDEO)

Izbacivanje! Dragana Mitar napustila je rijaliti kao treći finalista ,,Zadruge", odmah nakon Brendona, te je po izlasku došla u studio kako bi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević sumirala utiske. Pogledajte šta je sve ispričala! 

Izbacivanje: Dragana Mitar napustila rijaliti! Pogledajte šta je ispričala! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Odnos koji je mesecima tutnjio imanjem, ali u regionu svakako je bio Dragane i njenog ljubavnika Edisa Fetića koji je javno prevario svoju suprugu Zilhu sa njom.

"Očekivala sam, spakovala sam i to je to. Mi imamo neke oscilacije, ispratiću da li mu je laknulo ili mu je teško. Ja sam rekla, juče smo došli do zaključka, nešto je počelo napolju, mnoge stvari nisu ispričane. Ja sam rekla jednostavno, postoji i život posle, šta znam, videćemo se i popričati. Mislim da to treba da ako smo nešto započeli, da to može da ostane među nama, ružnih reči je bilo previše." - rekla je Dragana Mitar i dodala:

"Da li sam ga napravila žrtvom? Ja sam rekla u nekim stvarima sebe ne prepoznajem, opet on je 10 godina stariji od mene, a ja sam imala neke stvari u životu i proživela. Nisu u redu neke stvari koje sam doživela. Možda je on pokupio neke simpatije, ja se nisam nikada time vodila. Ja sam svoj žvito dala transparentno i nisam imala šta da uvijam. Poligraf je pokazao te stvari, ja nisam neke stvari htela da produbljujem, ove godine ne, za neke stvari sam se i opekla. Nisam ništa time doprinela, ja nemam potrebe da bilo koga kanalim, dosta sam loših stvari uradila unutra. 





Ima stvari koje sebi zameram, ali jednostavno sam... Sve mi se nakupilo, obrušilo se sve na mene. Ali dobro, idemo dalje, što kažu, padneš, pa ustaneš. Ja poznajem njegov pogled, 7 meseci smo proveli zajedno, tako da, znam ovaj njegov pogled, taj osmeh blagi. Vidim tu nervozu, šta god on kaže, ipak smo mi proveli jedan deo života zajedno." - rekla je Dragana.

Potom je voditeljka Dušica upitala Draganu da li će ostati sa Edisom u vezi, te je i ovog puta sad već bivša zadrugarka nije dala konkretan odgovor.


"Imali smo te neke stvari i svađe napolju. Neka izađe on, mislim da treba da predahnemo od svega i Bože zdravlja ćemo se videti. On je sad u glavi ko li je mene sačekao." - ispričala je Dragana.





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>