Zadruga

Parovi

Ana Korać napustila Zadrugu, a u studiju je bilo reči o Kariću! (VIDEO)

Sinoć je Ana Korać napustila "Zadrugu", u studiju je sačekao David Dragojević, a tamo je pored ostalih tema, bilo reči i o Stefanu Kariću. Evo šta je David imao da kaže o tome...

Ana Korać napustila Zadrugu, a u studiju je bilo reči o Kariću! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Voditeljka Dušica Jakovljević ponovo je ove večeri pokrenula temu veze Ane Korać i Stefana Karića, a onda je upitala Davida Dragojevića da li je znao za ovu romansu.

Znao sam, saznao sam napolju. Nisam je nikad ni pitao, oni su mislili da nisam saznao, ali znao sam - rekao je Dragojević.

Bio je problem, kad je izašla ta vest, ja sam mu rekla, ali nisam ulazila u detalje, kad je izašla ta priča, on je prišao Stefanu, to se potvrdilo - navela je Ana Korać.

Ja sam video po ljudima kad će da puknu. Tačno vidim kad će da pričaju - rekao je David.


 

Prokomentarisali su i odnos Maje i Janjuša:

Nema suza, Maja sve to namerno radi. U životu nisam videla takvo foliranje, nema suza, posle tri sekunde se smeje, ona mu prebacuje stvari koje ne postoje. Drami, plače, štipa ga, udara ga, ona sve radi namerno, odvratna mi je, kao mlađa sestra Miljanina, moram da kažem. Kada bi je Janjuš ostavio, napravila bi mu pakao unutra. On nju voli, ali ne sme da je ostavi jer bi mu pravila haos. Ona nije jedina devojka, to većina devojaka radi, rekla sam Dragani, gde su to videle, da se penju na kavez. Ne znam šta da mi David uradi, nikad ne bih ništa lomila, naudila sebi, ako ne ide, ne ide... Maja ne potšuje dovoljno svog oca - rekla je Ana Korać.


On više vodi računa o ostalim učesnicima nego o njoj. Vređa druge devojke, spominje ih, omalovažava. Vređao je Mionu, Anu je isto komentarisao... Janjuš je počeo da se sklanja od Maje, on je nju pljunuo, ona je videla da ga gubi, njega niko nije napadao, i ona je pukla i rekla sve - rekao je David.


Ona je poludela kad je igrao na žurki sa Jelenom i Milicom, tada je pukla i rekla da će sve reći - dodala je Koraćeva.


Ja mislim da on najviše voli Ivanu Šopić. Maje se plaši jer ona iskače iz šina, kraj je blizu. On će sigurno da se vrati ženi verovatno imaju takav odnos da svako vodi svoj život - rekla je Miroslava Simov. 


Došlo je vreme da se napravi prvi presek glasova u finalu, te je voditeljka Dušica Jakovljević najavila da će prvi finalista najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 3" napustiti imanje.

Voditelj Dragan Marinković Maca okupio je zadrugare finaliste oko crnog stola kako bi im saopštio ko će večeras napustiti velelepno imanje. Zadrugari su bili izuzetno raspoloženi za muziku, pa su zapevali na sav glas.

Voditelj Maca podigao je Mateju Matijevića, Edisa Fetića, Mirka Gavrića, Milicu Kemez i Erminu Pašović.

Jedan od vas koji će napustiti imanje je Mirko Gavrić - rekao je voditelj Maca, a Mirko je trebao odmah da se spremi i izađe iz Bele kuće i uputi se ka studiju.

Anabela Atijas, Mirkova najbolja prijateljica bila je sve vreme na ivici suza.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>