Zadruga

Parovi

Janjuš ne prestaje da kuka! Plaši se susreta sa Enom! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš ne prestaje da "kuka"! Nastavio je da se žali Gagiju Đoganiju. Oni su posle razgovora koji je bio ispod trema, počeli da šetaju po imanju. Plaši se susreta sa Enom!

Janjuš ne prestaje da kuka! Plaši se susreta sa Enom! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Inače, Janjuš se poverio Gagiju da se plaši izlaska iz "Zadruge" zbog susreta sa suprogom Enom, koju je prevario sa Majom Marinković, i njenom porodicom.

"Baš toliko da odeš daleko. Ti si meni rekao da se sprdaš, da hoćeš da se smeješ, a to uzelo maha. Ne mogu da shvatim da si sebi tako dozvolio nešto." - rekao je Gagi.

"Ne znam, Gagi. Niko me ne razume, druže. I ne treba da me razume." - pričao je Janjuš.

Smiri se sad malo, iskuliraj se... Šta je, tu je. Sve će to doći jednog dana na svoje mesto - dodao je Gagi.


"Niko nije bio u situaciji kao što sam ja. Deset meseci sam bez nje (Krune), ona me je zaboravila, ona je i ljuta, i ona i Ena... To me ubija. Samo o tome razmišljam. Pojede me živog. Veruj mi. Ne mogu da se pomirim s tim da će da shvati da nismo zajedno." - pričao je Janjuš.





Da, da... Razumem. Sama pomisao da neće biti više u porodičnoj haromoniji... Izvini što moram da ti govorim to, ali ta porodična idila, harmonija u kući... - pričao je Gagi.


To će me tek ubiti. Ne znam šta ću, nije ništa zaslužila. Da budem prvo 7 mesecu bez nje, pa 10. Ništa nije zaslužila. Muka me naterala - dodao je Janjuš.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>