Zdravlje

Ljubav

Sok za mršavljenje! Hit na internetu! Smršajte zdravo! (VIDEO)

Sok za mršavljenje! Hit na internetu! Smršajte zdravo! Kada je Piter Karvel na Jutjub kanalu objavio recept i pripremu fantastičnog napitka za mršavljenje, svi su poludeli za njim! 

Sok za mršavljenje! Hit na internetu! Smršajte zdravo! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Kada je Piter Karvel na Jutjub kanalu objavio recept i pripremu fantastičnog napitka za mršavljenje, svi su poludeli za njim! Reč je o receptu koji je on dobio od slavnog britanskog homeopate, a nije ni čudo što ga je u kratkom vremenskom roku pogledalo skoro dva miliona ljudi, a evo i zašto.

 
Naime, ako niste neki ljubitelj povrća, prirodni sokovi su odličan način da u svoje telo unesete hranljive materije. Ali, ako uz to još i iskombinujete prave namirnice, dobićete moćni napitak koji topi masne naslage sa stomaka i čisti organizam od nakupljenih toksina!


Zato požurite u nabavku po namirnice i pripremite ovaj sjajan napitak!

 



Sastojci: 

1 velika cvekla, 2-3 sveže šargarepe, 4-5 štapova celera, 1 šaka svešeg spanaća, 1 jabuka, 1 sveži krastavac, 2 rotkvice, 1 koren svežeg đubmira (veličine 1 cm) i 1 limun.

 

Priprema:

Očišćeno povrće i jabuku iscedite u sokovniku i popijte!

 

Sok je najbolje konzumirati ujutro, a od ovih namirnica dobićete oko 500 ml soka. Oni koji su probali ovaj napitak kažu da je toliko hranljiv, da može da zameni  multivitaminsku tabletu, pa čak i doručak! Pogledajte video i probajte recept, oduševićete se rezultatima!


 

Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>