Style

Ljubav & Sex

Numerološki horoskop za jul! Udate žene mogu biti žrtva iskusnih zavodnika!

Numerološki horoskop za jul 2020. godine!  Udate žene mogu biti žrtva iskusnih zavodnika... Svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije, koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. 

Numerološki horoskop za jul! Udate žene mogu biti žrtva iskusnih zavodnika! Svet Plus
Svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. godine, sabiranjem 2+5+8=15 i svođenjem na jedan broj 1+5=6 dobijate prvi, bioritamski broj. Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+6=23, i svođenjem na jedan broj 2+3=5 dobija se generacijski, a sabiranjem oba, bioritamskog i generacijskog 6+5=11, 1+1=2 dobija se lični broj 2.

Tako je vaša numerološka kombinacija 6-5-2. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama.

JEDINICA

Vama kao Jedinici koja je pod uticajem Sunca, godina Petice i mesec Sedmice mogu biti prilično uzbudljivi osim ako ste po prirodi pomalo nervozni. Prevelika aktivnost vas može u bukvalnom smislu slomiti, osm ako nemata neku Četvorku u datumu rođenja. Možete biti skloni povredama ili raspravama. U ljubavi ste više nego zahtevni ali i prilično harizmatični. Ipak, odgovaraće vam samo jake, stabilne ličnosti, a vas može upravo privući neko ko je veoma senzibilan. Ako ste muškarac u boljoj ste poziciji jer vam predstoji sjajan period u ljubavi, posebno ako zbog posla često putujete. Ovo bi mogao biti mesec nekih velikih početaka, ali se čuvajte preteranog trošenja novca.
Povoljni dani za:
Posao - 13,16,25,29,30.
Novac - 1, 5, 16, 18, 23, 28.
Ljubav – 5, 2, 16, 19, 26.DVOJKA

Ovaj mesec je sjajan za neke nove počekte, posebno kada su u pitanju kreativni projekti. Oslonite se na intuciju jer ste pod uticajem Meseca i Jupitera i nećete se prevariti. Bićete veoma duhotivi i simpatični svima, osim možda stalnom partneru, naročito ako je pripadnik parnog broja. Ako mu budete nametali volju, a takva tendencija postoji i kada je u pitanju poslovna saradnja, konflikti su neminovni. Za žene je ovo mnogo bolji mesec nego za muškarce. One će moći da dožive divnu ljubavnu priču sa vrlo aktivnim, atraktivnim i dinamičnim muškarcem dok će jači pol biti prilično zbunjen pred eventualnom konkurencijom. Ako ste jedan od njih, nemojte dozvoliti da vas bilo šta omete u ostvarenju ciljeva.
Povoljni dani za:
Posao - 2, 16, 23, 24, 28.
Novac - 2, 10, 22, 26, 29.
Ljubav – 6, 15, 23, 27, 30.TROJKA

Veseloj Trojci kojom vlada Jupiter odgovara u potpunosti mesec pun Sedmice ali može na vas delovati prilično iritirajuće ako ste preterano ambiciozni. Osećate se prilično sigurnim u društvu aktivnih i dinamičnih osoba ali vama može nedostajati inicijative u svakom pogledu. Nemojte misliti da treba da se potčinite tuđoj volji da biste bili prihvaćeni ili voljeni. Vaša energija je pomalo u padu jer ćete prvi deo meseca maksimalno da se trošite, često na nepotrene poslove ili aktivnosti koje vam ne donose satisfakciju. Žene Trojke biće podložne čarima vrlo iskusnih mačo muškaraca a oni će vrlo jednostavno sebe prepustiti čarima jačih, dinamičnih i preduzimljivih žena. Već krajem meseca, sledi razočarenje.
Povoljni dani za:
Posao - 6, 10, 19, 21, 25.
Novac - 5, 12, 16, 19, 24.
Ljubav – 1, 9, 17, 21, 26.ČETVORKA

Vaša prava priroda traži red, harmoniju, a suočeni ste sa enegijama neparnih brojeva koje vas u potpunosti izbacuju iz vašeg uobičajenog koleseka i čine vas nesposobnim da razmišljate na način na koji ste navikli. Moraćete da brzo donosite odluke, da budete spremni na razne promene, na enegiju Jupitera koja će delovati povoljno na vašeg vladaoca Saturna. Nove poslovne mogućnosti i podrška uticajnih osoba za vas mogu biti više nego izazovni. Ako samo pokušate da pratite druge, njihov ritam i pristanete da budete, samo prividno u pozadini, bićete u sjajnoj poziciji. Udate žene mogu biti žrtva iskusnih zavodnika, slobodnih muškaraca, a muškarci zbunjeni otvorenim udvaranjem poslovnih žena.
Povoljni dani za:
Posao - 2, 11, 18, 21, 30.
Novac - 4, 13, 16, 24, 29.
Ljubav – 4, 15, 19, 15, 26.
 

Horoskop ženske ljubavi! Jedna je nametljiva, druga luckasta...

PETICA

Vaša merkurovska priroda koja stalno traži nove izazove nikako ne pristaje na kompromise. Sve ono što ste želeli, moglo bi da vam se dogodi, a to znači mnogo uzbuđenja, novi poslovi, novi počeci, uzbuđenja svake vrste. Bilo bi dobro da ipak pokušate da odolite igrama na sreću jer je ishod neizvestan. Ako ne budete spremni na neki kompromis, mogući su sukobi. Snaga Marsa deluje na vas svom jačinom u ovom mesecu, kao i snaga Sunca, a to su jake energije za vašu radoznalu detinjastu prirodu. Možda nije loše da ako treba i preko noći sazrite, i kada je posao, a još više kada se radi o ljubavi. Pazite se oštrih predmeta, možete biti skloni povredama.
Povoljni dani za:
Posao - 9, 11, 17, 14, 24, 25.
Novac - 3, 12, 18, 25, 27.
Ljubav – 12, 21, 25, 27, 29.ŠESTICA

Da biste završili sve što biste želeli, moraćete da uložite priličnu enegiju što vam možda neće baš sasvim odgovarati. Ipak, vladalac vašeg broja Venera, planeta ljubavi, doći će do punog izražaja, posebno pod uticajem osobe koja je intelektulano mnogo jača od vas, koja često putuje i koja će vam na svaki način imponovati. Pokušajte da se uklopite u neki timski rad osoba koje su vrlo iskusne, moguće poznate i koje imaju kontakt sa strancima. Ako tražite posao, naći ćete ga. U ljubavi ste veoma romantični i vaša očekivanja mogu da se vrlo brzo ispune preko osobe koja ima veze sa prekookeanskim zemljama. Možda ćete nekoga upoznati na putu.
Povoljni dani za:
Posao - 1, 9, 10, 19, 23, 28.
Novac - 2, 17, 11, 22, 24.
Ljubav – 6, 9, 15, 18, 25.SEDIMICA

Vaša uranovska priroda dolazi do punog izražaja u kontaktu sa brojnim Jedinicma koje imaju snagu Sunca. Neko će uspeti da na vas pozitivno utiče i da vas natera da sagledate ne samo svoje probleme nego i svoje potencijale iz drugog ugla. Ne odustajte od svojih ciljeva, jer ste vrlo blizu momenta kada ćete ih ostvariti. Novac koji čekate, stići će, moguće preko poslovnog čoveka koji je vrlo prodoran. U ljubavi ćete biti potpuno pod vlašu druge strane koja je vaša sušta suprotnost, a vama će se činiti upravo obrnuto, da ste sreli srodnu dušu. Flert ili romansa su neizbežni. Ako ste u braku ili dužoj vezi, možete doći u iskušenje da uđete u „zabranjene vode“.
Povoljni dani za:
Posao - 4, 16, 21, 26, 29.
Novac - 1, 3, 24, 27, 29.
Ljubav – 4,7, 9, 12, 19, 26.OSMICA

Mars, vladalac vašeg znaka, sjajno se snalazi pod uticajem Sunca koje će vam dodati potrebnu energičnost i motivaciju. Čuvajte se naglih pokreta, opekotina, uniformisan lica, i spostvene samouverenosti. Konflkti mogu biti ozbiljni, posebno sa muškarcima, ma kog pola da ste. Ako ste žena, a priželjkujete strastvenu vezu, imaćete je, ali sa prilično egocentričnim muškarcem. Ukoliko ste muškarac, pokušaćete da dominirate i „prva runda“ je vaša, a zatim sledi nokaut. Pazite da ni u čemu ne preterate da ne biste na kraju meseca bili u gubitku, naročito ponosa i novca. Malo mudrosti i strpljenja i na pragu ste značajnih uspeha.
Povoljni dani za:
Posao - 1, 13, 18, 23, 25, 27.
Novac - 6, 9, 17, 19, 29.
Ljubav – 3, 6, 10, 19, 26, 29.DEVETKA

Neptun, planeta mašte i Pluton, planeta harizme, u dodiru sa snagom Jupitera koji vlada ovim mesecom doći će do punog izražaja. Ako ste želeli posao zbog koga biste morali da dosta putujete, ostvariće vam se san. Ne samo da ćete imati prilike da putujete nego i da sklapate sjajne poslove, da stičete nove poslovne kontakte i da upoznajete interesantne osobe. Vaša prilagodljivost biće mnogo izraženija, ali i vaša plemenitost i sposobnost dobre komunikacije. Ipak, vaša glavna mana, svojeglavost i dalje će biti dominantna crta vaše ličnosti koja može da vas ponekada navede ne pogrešne poteze. Ljubav sa strancem moguća na putovanju.
Povoljni dani za:
Posao – 1, 9, 18, 21, 27, 30.
Novac – 1, 19, 20, 22, 29.
Ljubav - 3, 7, 16, 25, 27, 30.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>