Region

Svet

Milica Todorović: Testirala sam se na koronu kad i Slavica Ćukteraš!

Do juče sam se osećala dobro i nisam znala, ali sam danas već počela da osećam prvi simptom, rekla je Milica Todorović.  Testirala sam se na koronu kad i Slavica Ćukteraš!

Milica Todorović: Testirala sam se na koronu kad i Slavica Ćukteraš! Screenshoot/Instagram



Nakon objave da Slavica Ćukteraš ima korona virus, Telegraf.rs saznaje da je i Milica Todorović dobila pozitivan nalaz testa.

Obzirom na to da se poslednjih dana družila sa Slavicom Ćukteraš, koja je saznala da je zaražena, Milica se testirala i rezultat je pokazao da je takođe inficirana.



 


- Uradila sam test kada i Slavica, zato što smo poslednjih nekoliko dana bile zajedno i test je pokazao da sam pozitivna - rekla nam je Milica, koja za sada od simptoma ima povišenu temperaturu.

- Do juče sam se osećala dobro i nisam znala da imam koronu, ali sam danas već počela da osećam prvi simptom - temperaturu - objasnila je za Telegraf.



- U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavamo se svega što nam je prepisao doktor i tako će biti dokle god se ne budemo osećale bolje i test ne pokaže da smo negativne - zaključila je Milica Todorović.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>