Zadruga

Parovi

Ana Korać: Da Edisa Fetića nema trebalo bi ga izmisliti! (VIDEO)

Tema "Pretresa sa Milanom" bilo je pomirenje Edisa Fetića i Dragane Mitar, posle svih skandaloznih stvari. Voditelj je podsetio Edisa da je izjavio da najviše voli Anu Korać. Da Edisa Fetića nema trebalo bi ga izmisliti, izjavila je zadrugarka!

Ana Korać: Da Edisa Fetića nema trebalo bi ga izmisliti! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



"To je priča kao i za kobaju, ja sam rekao da je Jelena moja najbolja drugarica ovde, ali najviše volim Anu." - rekao je Edo.

"Rekao je Milicu Kemez, a onda se Ana pubunila, pa je onda rekao da nju najviše voli." - dodala je Milica.

"Nije flert to bio, kakav flert, Mensur je dobacivao, Edo mu je rekao: "Što si ljubomoran", zezali smo se." - navela je Ana Korać.


-Najviše vremena provodim sa Milicom i Borom i sa Anom, ne mogu da kažem da nekog drugog više volim, provodimo vreme i prija mi. Ja se tako ne zaljubljujem. Ja kad mi se devojka sviđa ja je pozovem telefonom i kažem: "Devojko, bićeš moja". Zilhu sam tako pozvao, ja se tako udvaram devojkama i podelim drugarice od devojaka. Nikad nisam znao da se družim tako - rekao je Fetić.

"Ja sam zauzeta devojka, ja obožavam da se družim sa Edom i da se šalim sa njim. Kada smo na bazenu šalimo se, zezamo se, da ga nema trebalo bi ga izmisliti." - rekla je Ana.

"Ana fizički nije moj tip, nema ni viška, niti joj šta fali, ali previše je dobra za mene." - naveo je Edo.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>