Style

Ljubav

Horoskop za 6 meseci velikih izazova: Šta nam donosi Mars u Ovnu!

Horoskop za 6 meseci vatrene energije i velikih izazova! Šta nam donosi Mars u Ovnu! Nalet moćne energije i rizičnih situacija - evo zašto treba da budete na oprezu!

Horoskop za 6 meseci velikih izazova: Šta nam donosi Mars u Ovnu! Svet Plus



Promene stižu. Naročito po pitanju naše unutrašnje energije, vitalne snage, instinktivnih reakcija, muškog principa koji vlada našom voljom, snagom, silom koja nas vodi kroz avanturu zvanu život. Pogađate, Mars menja znak i to iz znaka Ribe ulazi u znak Ovna, 28.6. Velika promena iz vodenog, ženskog pasivnog znaka Riba u vatreni, borbeni i takmičarski znak Ovna generalno budi potentnost, hrabrost, snagu. Dakle, muškarci preuzimaju inicijativu.

Možemo osetiti nalete energije, želju za borbom, za sportom, aktivnošću, ali i opasnostima na generalnom nivou.

 

Nedeljni horoskop: Ovan puca od energije, Rak na iskušenju...




Agresija se budi, pa koliko je to dobro u vidu spremnosti na inicijativu i preuzimanja nekih davno odlaganih akcija u svoje ruke, toliko može ova promena da probudi bes, potisnute reakcije, te nagle i ishitrene akcije ili odluke mogu da donesu i nevolje. Naročito što je ove godine i Mars u svom retrogradnom hodu u koji ulazi 9. septemebra do 15. novembra. Vrlo neugodno vreme zakočenosti te sirove snage i energije, može doneti razne ispade, napade, agresivnost u javnom životu i u svetu.

Zato je bitno, da ulaskom Marsa u ovaj znak, u kome će biti vrlo dugo, čak do početka sledeće godine - jer će garetrogradnost uhvatiti upravo u ovom znaku, razmislimo o akcijama koje možemo sa silinom pokrenuti ali da one mogu doneti, kao bumerang, na naplatu, sve ono što nismo smeli da uradimo, a uradili smo pod furioznim naletom ogromne energije Marsa koji želi da sve sada uradi, jer je dugo bio uspavan i uljuljkan neptunovskim talasima, utopljen u dubine u kojima se često i gušio, koji ga je nosio iz jednog okeana u drugi.

Nije bio fokusiran, a sad je svu energiju usmerio u jednu tačku, grabi ogromnim, a često i nepromišljenim koracima ka onome što je zacrtao, uglavnom tvrdoglavo, ne obazirući se na ljude oko njega. Ti koraci, koje ćemo napraviti upravo pod uticajem ove ogromne probuđene energije, će definisati našu sudbinu i događaje do kraja godine ( tačnije do 6.1.2021 ) kad će izaći iz znaka Ovna u znak Bika.

Mars u Ovnu je vrlo brz. Reaguje naglo i brzo. Ne razmišlja. Često ide u akcije koje se graniče sa ludošću jer ne razmišlja o posledicama. Neko to zove i preteranom hrabrošću. Strastan je. Često zaslepljen. Mars u Ovnu jeste policajac, vojno lice, svi vojnici koji su u prvim borbenim redovima. Mars u Ovnu predstavlja našu primarnu, sirovu snagu kojom se borimo za opstanak. On vlada mišićima, fizičkom snagom a u zdravstvenom pogledu, zadužen je za glavu. Zato je bitno naglasiti da Mars, dok ne uđe u retrogradnost ide skoro do krajnjih stepeni znaka Ovna, a zatim kreće unazad.

 

Horoskop: Rak plačljiv, sklon depresiji, tih ali i neodoljiv!





Tokom tog perioda biće u napetim aspektima sa planetama koje se nalaze, već duže vreme u znaku Jarca – sa Jupiterom, Saturnom i Plutonom, te ovi dani kad Mars bude pravio najjače aspekte sa planetama u Jarcu, moramo da označimo kao rizičnim u svakom pogledu, i u vezi zdravlja, u vezi posla a moguće i u emotivnim situacijama, jer je važno da znamo da li je neka od ovih planeta vladar naše kuće ljubavi i emocija.
 

Lujza Hej: Deset životnih lekcija! Privucite sreću i stvarajte budućnost!


Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>