Style

Ljubav & Sex

Tektonski poremećaji za 4 znaka: Mars ulazi u znak Ovna 28. juna!

Tektonski poremećaji za 4 znaka Zodijaka! Mars ulazi u znak Ovna 28. juna!  Tokom svog hoda imaće izazovne aspekte sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom. Mnogi će uraditi ono što su planirali tokom prethodnog perioda, a neki će upadati u zamke impulsivnosti.

Tektonski poremećaji za 4 znaka: Mars ulazi u znak Ovna 28. juna!  Svet Plus
Mars će se naći u znaku Ovna od 28. juna. On predstavlja ratnika i borca za ideale. Kada bude prešao iz uspavanih Riba u energičnog Ovna sve će se ubrzati na svim poljima.

Tokom svog hoda imaće izazovne aspekte sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom. Mnogi će uraditi ono što su planirali tokom prethodnog perioda, a neki će upadati u zamke impulsivnosti.

Mars će u septembru krenuti u retro hod, pa će se zbog toga zadržati u ovom znaku sve do januara 2021. godine.

Vagama i Ovnovima će emotivni odnosi biti na udaru, dok će Jarčevi boriti bitke unutar doma i porodice, a Rakovi će imati vrelu atmosferu na polju posla i karijere.

 

Ljubavni horoskop za jul 2020: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

 

Ljubavni horoskop za jul 2020: Ovan, Bik , Blizanac, Rak, Lav, Devica!Ova 4 znaka će najviše osetiti uticaj ovog astrološkog tranzita, a evo kako će ovaj period uticati i na ostale znakove:


Ovan
Spremni ste za akciju i ubrzanje. Javlja se želja za konkretnim delima koje mogu da vam donesu konkretna pomeranja na polju karijere i uspeha.

Bik
Može se desiti da imate nesanicu, da brinete previše i da pravite neke planove u tajnosti. Kakva god briga da vas muči, moraćete da kanališete energiju kroz neku fizičku aktivnost.

Blizanci
Sve se ubrzalo preko noći. Pozivi za kratka putovanja su tu, komunicirate sa mnogo ljudi istovremeno, ali sa nekima možete doći u sukob. Prijatelji će vam zameriti dosta toga, najviše nedoslednost.

Rak
Spremni ste da se borite za ono što želite, specijalno na polju karijere. Imate pozitivan stav i ne odustajete. Ne protivrečite autoritetima.

Lav
Započnite nešto novo. Napravite planove i krenite u razradu. Mars u Ovnu vam nudi šansu da pobedite lenjost.

Devica
Libido vam je na visokom nivou. Spremni ste na avanture, ali na produbljivanje intimnosti. Ne pozajmljujte novac od drugih.Vaga
Ubrzava se situacija na polju emocija i veza, pa ako ste tek ušli u neki odnos očekujte brz razvitak situacije. Bićete malo napetiji, specijalno kada su u pitanju simpatije.

Škorpija
Ukoliko postoji neka lista obeveza koje morate da ispunite, sada je pravo vreme za to. Pripazite na zdravlje, napornim radom možete da ga narušite.

Strelac
Aktivno je polje zabave i veza, tako da mars pokreće sve što je u domenu ovih aktivnosti. Neki će postati aktivniji u razradi kreativnosti, a neki će ući u neku strastvenu vezu.

Jarac
Mogući su nesporazumi u porodici i domu. Neko od roditelja vam zamera mnogo toga i želi promenu ponašanja.

Vodolija
U narednom periodu razmislite pre nego progovorite. Možete da reagujete impulsivno i iracionalno jer ste isprovocirani sitnicama. Nervna napetost je prisutna.

Ribe
Raste vam samopouzdanje i imate više poverenja u sopstvene sposobnosti. Fokusirani ste na novac i rešavanje nekih finansijskih problema.
 

Numerologija: Lični broj otkriva da li bogatstvo stoji ispred vaših vrata!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>