Zadruga

Parovi

Janjuš se odrekao ljubavnice! Izgubio sam blago zbog nje! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš se odrekao svoje ljubavnice Maje Marinković, zbog njenog ponašanja!  Izgubio sam blago zbog nje! Nastao je opšti haos nakon njegove izjave!

Janjuš se odrekao ljubavnice! Izgubio sam blago zbog nje! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Pitanje u emisiji "Stari zadrugari pitaju" bilo je upućeno Marku Janjuševiću Janjušu, a postavio ga je Mlađan Jovanović:

"Posle uspomena i silnih suza, da li bi se vratio ženi i Kruni kada bi imao priliku?" - pitao je Mlađa.

"Pozdrav Mlađo, znaš da te mnogo volim, voleo bih da me sačekaš. 10 meseci nisam video ženu, shvatio sam da sam je izgubio. Sve više, svakoga dana, shvatam da sam izgubio zbog nekoga ko nije vredan toga. Smirivao sam situaciju iz dana u dan, ovo je prevazišlo svaku meru. Svaki dan opraštati nešto, na svu muku, Maja ništa ne razmišlja. Hajde ova greška što smo je napravili, ona ima milion drugih teorija, stvari, blamira i mene i nju. Ona ne razmišlja o mojim problemima, ja razmišljam i o njenim, ona ništa. Smirim situaciju posle svega, ona zaplače, pa počne da mi se smeje. 




Odgovoriću kratko, iskreno, ne znam, moraću da skupim hrabrost da ih vidim i pogledam. Ne mogu da odgovorim jer nisam priseban. Ovog trenutka ne, jer neću moći da je (Enu) pogledam u oči. Ne znam šta se dešava. Verujem da je katastrofa. Znam da od pomirenja nema ništa, ali voleo bih da porazgovaramo, da to iole normalno funckioniše." - istakao je Janjuš.

Zorica opet pokušava da mu dobaci, da mu stavi reči u usta - ubacila se Maja Marinković.

Ti si samo jedna švalerka - rekla je Zorica.

Dva puta imaš pitanje, da li bi se vratio ženi! Odgovori lepo, da li želiš ili ne? Kažeš da želiš da razgovaraš... - skočio je Mensur.


Favorito, bori se za sebe. Ne mogu konkretno da odgovorim. Da, voleo bih, ali znam da je to nemoguće - istakao je Janjuš.

A jutros mi se kune da je to samo zbog deteta - ubacila se Maja.


Kada shvatiš da nešto ne funkcioniše, shvatiš da si izgubio blago. Sa Majom ne može da se funckioniše. Svaki sat neka svađa - prokomentarisao je bivši košarkaš.


Da li ti je rekao da se skloniš? - pitao je Mensur Maju.


Ne - odgovorila je Marinkovićeva.


Sj*bao sam nešto zbog nekoga ko to ne zaslužuje - istakao je Janjuš.

Maja je samo jedna u nizu! - poručio je Mića, a onda je nastao haos zbog Ermine i Miće.


Janjuš se iznervirao što mu je Maja namignula u prolazu, pa je počeo da je vređa, a rat Ermine i Miće se nastavio.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>