Style

Ljubav

Ljubavni horoskop za jul 2020: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Ljubavni horoskop za jul 2020! Pred nama je mesec koji će doneti pregršt turbulencija na ljubavnom planu! Leto donosi nove ljubavne avanture koje priželjkujete već mesecima, tako da će vam ovo leto ostati sigurno u pamćenju. Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Ljubavni horoskop za jul 2020: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus




VAGA

Sve do 23. jula komunikacija i odnos sa partnerom biće nestabilan i pun svađa i nerazumevanja. Neko od porodice ili prijatelja, vaših ili partnerovih meša se u vašu vezu ili brak, što vam posebno smeta. Očekivanja partnera tokom meseca će biti veoma velika, iako ćete se truditi da ih ispunite nećete uspeti. U vašem odnosu vladaće nezadovoljstvo i želja za osamljenjem. Moguće je da ćete se upravo iz tog razloga odlučiti da kratko otputujete sami. Slobodne Vage sredinom meseca upustiće se neobaveznu avanturu sa osobom koju su upoznali preko interneta. Iako će vaša komunikacija biti veoma zanimljiva, nećete biti zainteresovani za nešto više od toga. 


ŠKORPIJA


Tokom jula jake i ozbiljne veze partnera i vas uspeće da pretrpe jake planetarne uticaje Marsa, dok će se one slabije i “sveže” teško izboriti sa njima. I u jednim i u drugim biće turbulenicija, ali pitanje ko je uspeti da ih prebrodi. Problemi u braku koji će se javljati tokom jula mogu biti izazvani i finansijskim problemima kojih će bitii puno. Kako biste smirili uzburkane strasti između vas i partnera, vi ćete biti ti koji će morati da popuste, u suprotnom uzemirenost će biti velika. Slobodne Škorpije ovoga meseca očekuje ljubavna avantura koja će ih potpuno razdrmati i oduševiti. Moguće je da ta osoba neće biti iz vašeg mesta i da će postojati veća razlika u godinama.


STRELAC


Zauzete Strelčeve tokom jula meseca očekuje jedno romantično putovanje sa partnerom. Iako neće biti preterano dugo ni daleko, ono će učiniti da se ponovo dubinski povežete sa partnerom i uživate u miru i harmoniji. Emocije će biti veoma nalgašene ovoga meseca. Moguće je da ćete krajem meseca dobiti romantičan poklon od partnera. Slobodni Strelčevi tokom jula moći će da biraju kakvog partnera tačno žele. Zračićete samopouzdanjem i pozitivnom energijom, što će na ljude oko vas delovati poput nekog magneta. Privlačićete i slobodne i zauzete, a na vama je da odlučite ko je po vašem ukusu.

 

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Rak, Lav i Devica!

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Ovan, Bik i Blizanac!

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac!

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Jarac, Vodolija i Ribe!





JARAC


Jul mesec na ljubavnom planu biće veoma nepredvidiv kada su Jarčevi u pitanju. Položaj Jupitera i pomračenje Meseca koje se dešava 5. jula, uticaće na popravljanje odnosa između vas i partnera i poboljšanja zajedničke komunikacije. Uticaj Sunca i Meseca na vaš znak donose mir u bračni život i pokreću porodične teme u vidu proširenja porodice ili ulaska u brak, ukoliko se radi samo o vezi. Slobodni Jarčevi ovoga meseca će biti poprilično dobro rapoloženi za ljubavne izazove, pa je moguće da ćete upravo vi sredinom meseca biti inicijator započinjanja veze sa osobom koju već poznajete. Vi ćete biti ti koji će načiniti prvi korak.



VODOLIJA

Odnos sa partnerom tokom jula biće stabilan, ali na njega mogu u velikoj meri uticati vaši porodični problemi i li problemi sa prijateljima. Nećete umeti nezadovoljstvo koje vam odnosi sa drugim ljudima izazivaju prenosićete na partnera i to može pokvariti vaš odnos i lepu komunikaciju. Tokom meseca očekuje vas nekoliko zabava i proslava koje će vam veoma prijati. Do 22. jula očekuje vas period mirovanja, bez potencijalnih partnera na vidiju, ali nakon toga Mars i Venera učiniće da se vaši putevi susretnu sa osobom koja će vas potpuno oduševiti i sa kojom ćete ući u vezu.


RIBE


Tokom jula zauzeti u znaku Ribe uživaće u romantičnom odnosu i lepoj komunikaciji sa partnerom. Poslednja nedelja jula biće pravo osveženje za vašu vezu/brak jer vas očekuje romantično putovanje na kom ćete uživati. Slobodni u znaku Ribe, ovoga meseca biće inicijatori za započinjanje avanture sa osobom koja je dosta starija od vas, ali vama to neće preterano smetati. Dosta ljudi iz okoline savetovaće vas na određene načine za vaš ljubavni život, što vam nikako neće prijati.
 

Ljubavni horoskop za jul 2020: Ovan, Bik , Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astro sudbina

Povezane vesti:


>