Style

Ljubav & Sex

Ljubavni horoskop za jul 2020: Ovan, Bik , Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Ljubavni horoskop za jul 2020! Pred nama je mesec koji će doneti pregršt turbulencija na ljubavnom planu! Leto donosi nove ljubavne avanture koje priželjkujete već mesecima, tako da će vam ovo leto ostati sigurno u pamćenju. Ovan, Bik , Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Ljubavni horoskop za jul 2020: Ovan, Bik , Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
OVAN

Kada je ljubav u pitanju tokom jula će veliki uticaj na kompatibilnost Ovnova sa partnerima i potencijalnim partnerima, imati Venera i Mars. Mars je taj koji će tokom jula probuditi strast u vama i želju za nekom ljubavnom avanturom, dok će Venera biti ta koja će poboljšati romantični aspekt bračnog života. 

Zauzeti Ovnovi, tokom jula biće fokusirani na partnera i doticaće se tema vezanih za brak. Moguć je i ulazak u brak, kao i donošenje odluka oko proširenja porodice. Kada su slobodni Ovnovi u pitanju, jul mesec će im doneti veliki broj letnjih, romantičnih avantura posebno poslednje nedelje u mesecu. Moguće je da će vas prijatelji ili rodbina na kraju meseca upoznati sa osobom koja će vam se jako dopasti. 


BIK

Bikovi će ovoga meseca imati jako dobru komunikaciju sa partnerom. Na to će posebno uticati Merkur koji će doneti povezanost, dok će Venera uticati na pojačano izražavanje emocija i želju za romantikom. Ali naravno, ne može sve u toku meseca biti idealno. Tu je Mars da na trenutke pokvari romantičnu ljubavnu atmosferu i u odnos sa partnerom unese malo agresije i nezadovoljstva. 

To nezadovoljstvo od strane partnera ili vas ka partneru, biće izazvano većim finansijskim ulaganjem u određene poslove. Bikove koji su slobodni ovog letnjeg meseca očekuje jedna veoma uzbudljiva avantura i novo poznanstvo sa osobom koja će vas oduševiti. Za ulazak novog potencijalnog partnera u život biće zaslužni vaši prijatelji.BLIZANCI

Prema predviđanjima za mesec jul, kada je ljubav u pitanju, Blizancima donose pojačanu senzualnost, romantiku i pojačano izražavanje emocija. Slobodni Blizanci mogu tokom meseca upoznati osobu koja je tek izašla iz braka ili neke duže veze i sa njom započeti romantičan odnos koji će im veoma prijati. 

Iznenadićete se koliko zajedničkih stvari imate, što će vas posebno oduševiti. Odnos koji ćete negovati sa osobom koju upoznate biće pun strasti i uživanja. Blizanci koji su zauzeti takođe će tokom jula imati miran i prijatan odnos sa partnerom, ali će ih mučiti preterani zahtevi osobe sa kojom su u vezi ili braku. Iako oni vašem partneru deluju mali i ne toliko značajni, za vas su to ipak velike stvari.
 

Nedeljni horoskop: Lav ima krizu u vezi, Riba dobitak, Ovan poteškoće...


RAK

Ljubavna situacija za zauzete Rakove tokom jula neće biti dobra. Naime, pomračenje Meseca koje će se dogoditi 5. jula uticaće na velike probleme u braku i vezama, pa ćete tako dolaziti i do pomišljanja prekida svih odnosa sa partnerom ili čak zamene partnera. Moguće je da ćete tokom meseca imati ljubavnu ponudu da sadašnjeg partnera prevarite, a da li će se to zaista desiti, zavisi samo od vas. 

Veza koja vam bude ponuđena biće samo avantura pa dobro razmislite da li je pametno ozbiljnu vezu/brak, zameniti kratkom i neozbiljnom. Slobodni Rakovi tokom jula imaće mnogo ponuda za sastanke, ali neće toliko biti oduševljeni izborom potencijalnog partner. Tačno znate šta želite, a to su romantika i pojačano izražavanje emocija od strane osobe koja vam se dopada i nećete pristati na manje.LAV


Venera i Mars uticaće dubinsko povezivanje partera i vas tokom jula. Učiniće vaš odnos punim romantike, nežnosti, emocija i pojačaće strast. Oni koji su u braku posebno će imati dobru komunikaciju i bračnu harmoniju sa partnerom. Što se tiče slobodnih Lavova, njih tokom jula očekuje niz ljubavnih avantura, ali nijedan od njih neće prerasti u neku vezu. Želećete da se zabavljate, a to ćete i dobiti. Očekuje vas veliki broj večernjih zabava, proslava, uživanja i provoda, na kojima ćete upoznati nekoliko osoba koje će vam se dopasti, ali nijedna od njih neće biti ona prava osoba kakva je vama zaista potrebna.


DEVICA


Zauzete Device tokom jula, pod uticajem Merkura, imaće odličnu komunikaciju sa partnerom, dok će Venera imati uticaj na pojačanu emotivnost i strast. Ovoga meseca mogu se pokrenuti teme oko preseljenja na drugo mesto ili drugi grad ili pak oko zajedničkog preseljenja u stan/kuću i početak zajedničkog života. Početkom meseca biće govora o kratkom zajedničkom putovanju koje se može realizovati krajem ili sredinom meseca. Slobodni Lavovi imaće priliku da stupe u vezu krajem meseca, ali tom ponudom neće biti preterano oduševljeni, jer ponuda dolazi od osobe koja vam se ne dopada toliko. Onaj koga želite je trenutno nedostupan.
 
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astro sudbina

Povezane vesti:


>