Ostalo

Sme�no

Upozorenje! Tinejdžeri ožiljke prave žiletom, brijačem, iglama, a onda ih slikaju!

Ožiljci su lepi. Devojke sa ožiljcima su posebne. Ovo su mantre devojaka koje sebi nanose rane da bi ožiljcima privukle pažnju. Upozorenje! Tinejdžeri ožiljke prave žiletom, brijačem, iglama, a onda ih slikaju!

Upozorenje! Tinejdžeri ožiljke prave žiletom, brijačem, iglama, a onda ih slikaju! pixabay




"One imaju ožiljke zato što nanose sebi povrede, ne razmišljaju mnogo o sebi, ali one su neverovatne, prelepe i jake." Ovim rečima urbani rečnici subkulture opisuju novi trend koji je zavladao među tinejdžerkama.

Većina tinejdžerki ima "zaključan" profil na društvenim mrežama. To rade da bi se zaštitile od nepoznatih ljudi, ali i od roditelja. Tačnije, većina tinejdžera ima najmanje dva profila, a roditelji znaju samo za jedan. Ukoliko tinejdžer redovno ne objavljuje fotografije, mudre misli, detalje iz života - znači da pratite njegov zvanični, ali ne i pravi profil.

Ožiljci su novi trend koji je zavladao među adolescentima, a cilj je pokazati ih, odnosno dokazati da si drugačiji.

 


Na društvenim mrežama postoje, čak, i influenserke koje su poznate kao tužne dvojke koje sebi redovno nanose bol.


 

Tinejdžeri ožiljke prave žiletom, brijačem, iglama i drugim oštrim predmetima, a onda ih slikaju. Za devojke koje imaju ožiljke veruje se da su "pravi borci". Psiholozi, međutim, smatraju da je to klasičan način privlačenja pažlje i ljubavi.



Takođe, smatra se da je ovaj trend logičan nastavak dugogodišnjeg diktata "savršene lepote" i plastične hrurgije kako bi žene izgledale savršeno poput lutki.



Na Jutjubu mogu da se pogledaju brojni tutorijali o tome kako se šminkom prave ožiljci, ali i kako se sebi nanose.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazinnovosti

Povezane vesti:


>