Style

Ljubav

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac!

Vaga, Škorpija, Strelac! Mesečni horoskop za jul 2020. godine! Kod Vage poboljšanje u komunikaciji, Škorpija će biti na dobitku, a Strelac će nailaziti na nerazumevanje okoline.

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac! Svet Plus



VAGA

POSAO

Poslovne prognoze za jul 2020.

Drage Vage,

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Nešto što ste duže vreme planirali i pokušavali da pokrenete, a što ste zbog nepovoljnih okolnosti bili primorani da odlažete, dasa ćete konačno uspeti da uspešno započnete. U tome ćete imati pomoć i podršku vaših nadređenih. Vaše ideje kako da poboljšate platni promet će se pokazati uspešnim, što će uvećati vaš profit. Bićete u mogućnosti da ostvarite napredak u karijeri zahvaljujući odličnoj organizaciji i stručnoj spremnosti. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i doneće vam teškoće u postizanju planiranih rokova. Na otežano poslovanje ćete nailaziti i ako se bavite privatnim biznisom ili građevinarstvom. Biće vam potrebno da više energije usmerite u velike i dugoročne projekte. Kvadrat Merkura sa Marsom doneće vam nesuglasice u odnosima sa važnim poslovnim partnerima. Budite pažljivi u javnim nastupima i u poslovnoj komunikaciji jer ćete nailaziti na nezadovoljne klijente i biće vam teško da postižete dogovore.

Merkur će krenuti direktno 12. Jula, što će vam olakšati komunikaciju na poslu i uspećete da se bolje organizujete u rešavanju prioritetnih zadataka. Neke ranije zastoje ćete uspeti da nadoknadite. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Nailazićete na suprotne stavove u odnosima sa nadređenima u vezi izvođenja prioritetnih i hitnih radnih zadataka, što će dovesti do zastoja i pomeranja nekih rokova na vašu štetu. Važno je da postignete kompromis. U suprotnom možete čak dobiti otkaz. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, što će vam olakšati da rešite probleme na poslu i doneće vam uspeh i dobitke na polju usluga. Zaostale rokove ćete nadoknaditi.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima menadžmenta, javnosti, ekonomije i u pravnom sektoru. Tražiće se vaša veština u radu sa klijentima.


Mesečni horoskop - ljubavne prognoze


Ljubavne prognoze za jul 2020.

Ako ste u vezi:

Kvadrat koji će Merkur 8. jula praviti sa Marsom dovešće do sukoba i svađe između vas i vašeg partnera oko zajedničkih ciljeva. Imaćete različite poglede na to šta bi trebalo da vam bude prioritet u vezi. Oboje ćete imati čvrste argumente od kojih nećete odstupati. Dogovor ćete postići kada Merkur krene direktno, nakon 12. jula. Poboljšaćete komunikaciju.

Druga polovina jula doneće vam nova neslaganja, koja su povezana sa raspodelom kućnih i porodičnih obaveza. Zbog obaveza koje ćete u isto vreme imati na poslu, osećaćete se razapeti, a vaš partner neće imati ni malo razumevanja. To će pojačati tenzije između vas i krajem meseca dovešće do novih sukoba. Opet ćete se spoticati o nerešene teme.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na brojna iskušenja koja će testirati vaše kriterijume u odabiru osobe koju želite kao emotivnog partnera. Pružiće vam se više mogućnosti za ulazak u vezu ali vam ni jedan od potencijalnih partnera neće delovati dovoljno u skladu sa vašim potrebama. Mada ćete u jednom trenutku biti blizu odluke da uđete u vezu sa jednim od njih samo da ne biste bili sami, predomislićete se jer će vam postati jasno da između vas postoji previše suprotnosti i da veza ne bi opstala.

Starije Vage će se naći na pravoj klackalici od različitih emocija u vezi osobe koja im se dopada. Svaki argument za vezu, pratiće argument protiv ulaska u vezu Na kraju meseca ćete ipak doneti mudru odluku i skupiti hrabrost da pokušate.


Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze


Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg organizma i bićete umereni u svemu, što će vam tokom jula osigurati uglavnom stabilno i dobro zdravlje. Bićete u pokretu i praktikovaćete fizičke vežbe koje će vam jačati imunitet i kondiciju. Jedino je poželjno da izbegavate da nesmotreno žurite ili trčite jer biste mogli da se povredite. Pažljivo rukujte oštrim alatom.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži većinom bazne namirnice kao što su mandarina, ananas, lubenica i malina od voća, a od povrća zeleno lisnato povrće, crvena paprika, keleraba, šargarepa i brokoli. Prijaće vam sokovi od povrća, kao što je sok od cvekle i šargarepe. Izbegavajte crveno meso, delikatese i alkoholna pića. Jedite ribu i mladi sir. Pijte mineralnu vodu.

Mesečni horoskop - srećni brojevi

Važni brojevi za jul 2020.

4, 10, 16, 21, 25

 

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Rak, Lav i Devica!








ŠKORPIJA


POSAO

Poslovne prognoze za jul 2020.

Dragi Škorpioni,

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Imaćete plodne ideje kako da poboljšate vaše odnose sa javnošću. To će vam doneti više podrške. Uspeh vas očekuje kroz poslove povezane sa inostranstvom, kao što je turizam, transport robe na duge relacije, trgovina robom iz inostranstva, kao i kroz izdavaštvo, prosvetu i uvođenje inovacija u vaš način poslovanja. Dobićete podršku od javnih institucija, a bićete u mogućnosti i da započnete saradnju sa jednom osobom koja je na višem položaju od vašeg, a koja će vam pružiti veliku pomoć u ostvarivanju vaših planova i otvoriti vam mnoga vrata do uspeha. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i dovešće do sporijeg odvijanja raznih pregovora i dogovora. Okolnosti će od vas zahtevati da više svog vremena utrošite u planiranje i organizovanje radnih zadataka, posebno dugoročnih. Merkur će praviti kvadrat sa Marsom 8. jula i doneće vam teškoće na polju usluga u vidu nezadovoljnih klijenata, što će stvarati tenzije ali je rešivo.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i moći ćete da nadoknadite putovanja ili pokretanje planova koje ste morali odložiti u prethodnom periodu zbog nepovoljnih okolnosti. Uspeh ćete imati u svemu gde se traži vaša kreativnost. Između 14. i 21. jula Sunce će praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Pregovori koje ste ranije započeli završiće se neuspešno. Sa nadređenima nećete moći da se složite oko organizacije važnih radnih zadataka i trpećete pritiske. Budite otvoreni na kompromise kako biste to rešili. 27. jula će Jupiter praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam uspeh u poslovima koji su povezani sa zabavom, kreativnim poslovima, ugostiteljstvom i komunikacijama. Bićete na dobitku.

Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima javnosti, trgovine, turizma, komunikacija i saobraćaja. Kreativni Škorpioni će dobiti honorarni posao.



Mesečni horoskop - ljubavne prognoze




Ako ste u vezi:

Potrebno je da se potrudite da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. U protivnom ćete nailaziti na nesporazume koji će dovoditi do pojačanih tenzija i povremenih prepirki. Kada Merkur bude krenuo direktno 12. jula, počećete polako da prevazilazite neslaganja i bićete složniji u vezi zajedničkih planova. Potrebno vam je više zabave i izlazaka.

Druga polovina jula donosi vam neslaganja oko odlaska na zajednički odmor i putovanje. Nailazićete na nepovoljne okolnosti, a imaćete i suprotne želje u vezi mesta na koje biste otputovali. Neophodno je da budete otvoreni na kompromis. Do kraja meseca ćete uspeti da se dogovorite i da rešite nesuglasice. Očekuje vas više sklada u vezi.


Ako ste slobodni:

Susret sa osobom koja je maštovita, zabavna i privlačna probudiće u vama duboka osećanja i zaljubićete se. Primetićete da vam vaša nova simpatija daje signale kako je otvorena za bliže upoznavanje. Počećete da se viđate i često izlazite zajedno. U početku ćete biti u oblacima ali će već u drugoj polovini jula doći do pojave naglašenih različitosti između vas i druge osobe. To će prouzrokovati razočarenja. Prekinućete odnos, da biste pred kraj meseca obnovili vezu sa bivšim partnerom.

Stariji Škorpioni će biti puni nade u uspeh njihovog pristupa osobi koja im se dopada. To će biti kratkog veka jer ćete otkriti kako vaša simpatija nije ni približno takva kao što ste je idealizovali na početku. Moguća je samo avantura.


Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze


Zdravstvene prognoze za jul 2020.

Bićete podložni upalnim procesima, glavobolji, želudačnim tegobama, kao i psihosomatskim i meteoropatskim smetnjama. Često ćete se nalaziti opterećeni stresnim okolnostima. Preventiva će zahtevati zdravu i uravnoteženu ishranu, više odmora i svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. U drugoj polovini jula mogući su bolovi u leđima ako mnogo sedite.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji najvećim delom od voća i povrća. Brokoli, šargarepa, celer, keleraba, spanać i sočivo mogu svakodnevno da vam se nađu na jelovniku. Prijaće vam smokve, urme, ananas i lubenica. Jedite morsku ribu sa zelenim povrćem, krompirom i maslinama. Izbegavajte delikatese, brzu hranu i slatkiše. Potreban vam je A i D vitamin.

Mesečni horoskop - srećni brojevi


Važni brojevi za jul 2020.

2, 6, 14, 19, 24

 

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Ovan, Bik i Blizanac!







STRELAC

POSAO

Poslovne prognoze za jul 2020.

Dragi Strelčevi,

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Bićete u mogućnosti da uložite sredstva u oblast usluga jer će vam neočekivano stići jedan deo zaostalih uplata na vaš račun. Pokrenućete nešto novo u vašem poslu što će dovesti do poboljšanih prihoda ali će vam u početku trebati više truda i strpljenja dok to novo razradite u dovoljnoj meri da počne da donosi očekivanu zaradu. Pre toga ćete uspevati da pokrivate samo troškove. Sa jednom osobom na višem položaju u poslovnom svetu započećete finansijsku saradnju. To će vam omogućiti da dobijete prednost u dodeli namenskih sredstava. Saturn će se 2. jula retrogradni vratiti u znak Jarca, što će dovesti do sporijeg priliva sredstava na vaš račun, pa je preporučljivo da vodite više računa o tekućim troškovima i da se ne zadužujete. Ovo će zahtevati da veći deo vremena radite na nalaženju načina da vaši prihodi budu stabilni i da ne ulazite u minus. Kvadrat Merkura sa Marsom vas upozorava da izbegavate rizične poslovne i finansijske poteze.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i doći će do postepenog poboljšanja na polju platnog prometa. Ono što vam je otežavalo finansijske transakcije u prethodnom periodu, sada će prestati da vas ometa. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Ovo će se nepovoljno odraziti na vaše finansije. Vaši nadređeni će zahtevati od vas da radite nešto sa čime niste saglasni, a ako uđete u konflikt sa njima, mogu vam umanjiti zaradu. Proverite pravno da li je sve u redu u vašem poslovanju jer se može dogoditi da vas sankcioniše inspekcija. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom. Poboljšaćete finansijsko stanje kroz završetak važnog i prioritetnog projekta.

Nezaposleni Strelčevi će imati povoljne mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima menadžmenta, ekonomije, u pravnom sektoru i u zdravstvu.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze

Ljubavne prognoze za jul 2020.


Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u 8. jula kvadrat sa Marsom i dovešće do pojačanih tenzija i mogućih svađa i prepirki između vas i vašeg partnera. Uzrok će biti u nemogućnosti da se dogovorite i složite oko ulaganja zajedničkih finansija, kao i oko načina kako biste da provodite zajedničko vreme. Budite uviđavni i strpljivi.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i biće vam lakše da se razumete sa partnerom i da rešavate nesuglasice. Poboljšaćete komunikaciju i imaćete plodne ideje o zajedničkim akcijama. Krajem meseca će ponovo doći do pojačanog neslaganja zbog opozicije Mekura sa Jupiterom. Suprotni stavovi između vas dvoje zahtevaće spremnost na kompromisna rešenja.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na nerazumevanje od strane okoline, čak i pojedinih prijatelja, što će otežavati vaše društvene kontakte i mogućnost da upoznate osobu koja bi vam odgovarala za ulazak u emotivnu vezu. Sa jednom osobom ćete imati intenzivniju komunikaciju ali ćete nailaziti na različite stavove što će vam stvarati teškoće u komunikaciji. Mada će vam se ta osoba dopadati i delovati vam privlačno, shvatićete da imate previše različite sisteme vrednosti da biste se uklopili.

Nešto stariji Strelci će biti privučeni osobom koja će na njih ostaviti pozitivan utisak svojom pojavom i inteligencijom. Naći ćete na klackalici da li da uđete u vezu ili ne jer ćete naići i na razlike u životnim pogledima. Veza nije izvesna.


Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze


Zdravstvene prognoze za jul 2020.

Vaša otpornost na stres će biti pojačana, a isto tako i vaš imunitet. To će vaše zdravlje činiti stabilnim. Bićete u pokretu i bavićete se fizičkim vežbama, što će vam prijati i pozitivno će uticati na vašu fizičku kondiciju. U trećoj dekadi jula bićete podložni otežanoj cirkulaciji i disbalansu hormona. Biće vam potrebno više odmora i psihofizička relaksacija.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima za lakšu probavu. To su: brokoli, sušeni grašak, sočivo, pasulj, cvekla i šargarepa. Od voća jedite banane, avokado i maline. Zobene žitarice, lanene i čia semenke, kao i bademe, možete uzimati svakodnevno. Jedite crnu čokoladu i pije mineralnu vodu sa magnezijumom. Izbegavajte alkoholna pića.


Mesečni horoskop - srećni brojevi


Važni brojevi za jul 2020.

6, 14, 19, 22, 26

Viber

Autor: Astrolog Igor Pavluković
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>