Style

Ljubav

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Rak, Lav i Devica!

Rak, Lav i Devica! Mesečni horoskop za jul 2020. godine! Rak će imati prolazne nesuglasice u ljubavi, Lav treba da se uskladi sa voljenom osobom po pitanju, međusobnih očekivanja, Devicama bi prijalo putovanje sa partnerom...

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Rak, Lav i Devica! Svet Plus




RAK

Poslovne prognoze za jul 2020.

Dragi Rakovi,

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Ostvarićete saradnju koju ste zbog niza nepovoljnih okolnosti više puta bezuspešno pokušavali da ugovorite. Bićete zadovoljni jer vam je upravo takav vid saradnje neophodan za brže i efikasnije odvijanje radnih obaveza. U timu gde radite bićete postavljeni za lidera ili koordinatora, zahvaljujući svojim veštinama i stručnim sposobnostima. Sa nadređenima ćete poboljšati odnose i bićete u mogućnosti da dobijete unapređenje ili premeštaj na odgovornije radno mesto gde ćete moći nekim delom posla sami da rukovodite. Razvijaćete uspešnu saradnju sa osobama na višem položaju od vašeg, što će se pokazati korisnim po vas. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca, što će od vas zahtevati da više vremena posvetite poslovnim partnerima i privlačenju novih klijenata. Merkur će 8. jula praviti kvadrat sa Marsom, što će vas činiti sklonim ishitrenim potezima i donošenju odluka bez dogovora i razmatranja mogućnosti uspeha.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i uspećete da se bolje organizujete u svemu što zavisi isključivo od vas. Vaši predlozi će naići na više uvažavanja na radnim sastancima. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, zbog čega ćete imati ozbiljnih problema i neslaganja u odnosima sa poslovnim partnerima. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite javnim poslom ili ako radite u pravnom ili administrativnom sektoru. Može doći do raskida sa jednim ili više poslovnih partnera, kao i do pokretanja parničnog postupka protiv vas, što vam može naneti štetu i gubitke. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, što će vam pomoći u rešavanju sporova i ublažiće teškoće sa partnerima.

Nezaposleni Rakovi će imati najviše šansi da dobiju novi posao u sektoru zaštite i bezbednosti, zabave, ugostiteljstva i zdravstva. Najviše ponuda ćete imati za honorarne poslove.


LJUBAV


Ako ste u vezi:

Saturn koji vlada vašim poljem ljubavi vraća se retrogradno 2. jula u Jarca. Vaš partner će tražiti više pažnje. Potrebno je da to ozbiljno uzmete u obzir i da se potrudite da zajednički poradite na ostvarivanju onih zajedničkih planova niste uspeli da postignete u prethodnom periodu. Biće vam potrebno više strpljenja i istrajnosti. Nailazićete na prolazne nesuglasice.

Druga polovina jula doneće vam poboljšanje međusobne komunikacije i imaćete mogućnost da više vremena provedete zajedno. Opozicija Sunca sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom doneće vam neslaganja oko ulaganja zajedničkih finansija, suprotne potrebe oko zajedničkog putovanja i zahtevaće spremnost na kompromise. Vaš odnos će biti vrlo napet.

Ako ste slobodni:

Obuzimaće vas česta nostalgija i sećanja na jednu vezu koju ste imali u prošlosti. Osoba koju ćete upoznati na javnom skupu podsećaće vas na bivšeg partnera. Poželećete da se zbližite sa tom osobom i to će vam uspeti do sredine meseca. U drugoj polovini jula ćete shvatiti da niste jedno za drugo i da postoji mnogo suprotnosti i neslaganja između vas dvoje da biste mogli da uđete u emotivnu vezu. Odlučićete se za nekog drugog, a to će biti samo prolazna letnja šema.

Nešto stariji Rakovi će uvideti da su zauzeli pogrešan stav u pristupu osobi koja im se dopada. Potrebno je da promenite neke vaše navike i da prikažete mnogo bolje vaše unutrašnje kvalitete kako bi vas vaša simpatija shvatila ozbiljno.


ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za jul 2020.

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini jula. Potrebno je da se više krećete i da praktikujete svakodnevne fizičke i rekreativne vežbe radi bolje kondicije i jačanja imuniteta. U drugoj polovini jula bićete podložni otežanoj cirkulaciji, bolovima u leđima i zglobovima i urološkim smetnjama i tegobama. Potrebne su vam preventivne mere.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su lako svarljive i koje sadrže puno vitamina. Osim svežeg voća i povrća, potrebno vam je i mnogo tečnosti. Pijte više mineralne vode i sveže ceđenih sokova od voća i povrća. Izbegavajte delikatese, meso sa roštilja, hranu pečenu na ulju i grickalice. Od slatkiša možete jesti sladoled. Uzimajte magnezijum.

Mesečni horoskop - srećni brojevi

Važni brojevi za jul 2020.

3, 8, 12, 15, 21

 

Mesečni horoskop za jul 2020. godine: Ovan, Bik i Blizanac!





LAV


POSAO

Poslovne prognoze za jul 2020.

Dragi Lavovi,

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Ostvarićete uspešnu saradnju sa institucijama koje se bave zdravstvom, humanitarnim aktivnostima, informacionim tehnologijama i istraživanjima u oblastima nauke i tehnike. Uspećete da razradite jednu ideju koja će vam doneti neočekivani uspon na polju karijere. Jedna osoba na visokom položaju će vam pružiti dragocene savete i pomoć koji će vam omogućiti uspon u karijeri, a to će učiniti nezvanično, što ćete joj uzvratiti privatnom uslugom. Pokrenućete nešto novo što ste pažljivo pripremali u tajnosti, a što će vam doneti prednost nad konkurentima. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i zahtevaće više zalaganja od vas u oblasti usluga. Na tom polju ćete trebati da se bolje organizujete i rešavate važne i prioritetne stvari, što će se odvijati sporije zbog nepovoljnih okolnosti. Kvadrat Merkura sa Marsom doneće vam teškoće ako se bavite trgovinom inostrane robe, turizmom i transportom robe na duge relacije. Merkur će 12. jula krenuti direktno i omogućiće vam da se bolje organizujete oko svega što je povezano sa radom u logistici, magacinima i prevozu robe, administraciji i oblastima zdravstva. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, što će prouzrokovati ozbiljnije teškoće u odnosima sa radnim kolegama, korisnicima vaših usluga i vašim podređenima ako se nalazite na rukovodećem položaju. Najviše se čuvajte spletki osoba koje žele da vas uklone sa položaja ili da vam nanesu štetu kako bi one ostvarile ličnu korist. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj kako da veštim potezima nadoknadite gubitke koje ste imali u platnom prometu. 

Nezaposleni Lavovi biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima prava, javnosti, prosvete, saobraćaja i komunikacija. Imaćete dosta mogućnosti i za honorarne poslove.


Mesečni horoskop - ljubavne prognozeLJUBAV



Ako ste u vezi:

Potrebno je da se uskladite sa voljenom osobom po pitanju međusobnih očekivanja u vašem odnosu. Vama sve deluje jasno i jednostavno ali ne primećujete da vaš partner ne deli vaš optimizam i da već duže vreme pokušava da vam skrene pažnju da postoji nešto što ste zanemarili, a što je bitno. Ako ne obratite pažnju na to, može doći do nesuglasica. Druga polovina jula donosi vam napetosti zbog nečega što ste skrivali od partnera. To će dovesti do sumnji i narušiće vaše međusobno poverenje. Neophodno je da budete iskreni razjasnite jedno drugom sve što može dovesti do emotivnih povređivanja. U protivnom biste mogli da se udaljite jedno od drugog , što bi vašu vezu ugrozilo i dovelo na ivicu.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koja će vam se naći na usluzi da vam pomogne oko nekih tehničkih situacija kada vam to bude hitno i neophodno. Delovaće vam šarmantno i počećete privatno da se viđate. Lako vam se može dogoditi da uđete u intimne odnose. U drugoj polovini jula saznaćete da postoji nešto što vaša nova ljubav krije od vas i posumnjaćete da možda nije slobodna i da ste u tajnoj vezi. Neke činjenice će potvrditi vaše sumnje. To bi moglo dovesti do odluke da se raziđete. Nešto stariji Lavovi će postavljati visoke kriterijume i neće prihvatiti predlog jedne osobe koja je tek izašla iz emotivne veze da pokušaju da se emotivno zbliže. Niko vam neće pružati sliku osobe od poverenja i nećete ulaziti u novu vezu.

Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze

Zdravstvene prognoze za jul 2020.

Tokom prve polovine jula zdravlje će vam biti uglavnom stabilno ali je poželjno da održavate kondiciju u formi fizičkim vežbama i kretanjem. Čuvajte se padova i povreda. U drugoj polovini jula bićete podložni variranju krvnog pritiska, pa je važno da to kontrolišete. Izbegavajte preterane fizičke napore jer će vam leđa biti osetljiva. Potrebna vam je masaža. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lako svarljive, a to su sveže povrće koje možete jesti presno ili kuvano na pari. Najviše će vam prijati voće kao što su lubenice, dinje, ananas, smokva i urma. Od mesa jedite samo pileće belo meso. Izbegavajte roštilj, brzu i previše začinjenu hranu, kao i slatkiše. Jedite više ribe, masline, jogurt i mladi sir.


Mesečni horoskop - srećni brojevi



6, 11, 15, 21, 26





DEVICA

POSAO

Poslovne prognoze za jul 2020.


Drage Device,

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Jedna ideja koja vam može doneti više podrške iz izvora koji su vam potrebni radi napredovanja u poslu i karijeri biće spremna i uspešno ćete je sprovesti u delo. Poboljšaćete saradnju sa inostranim partnerima. Neočekivano će vam se pružiti prilika da započnete saradnju sa jednom osobom na položaju koja će vam pružiti poverenje u pogledu vaših radnih sposobnosti i doneti vam nove poslove koji će uvećati vašu zaradu. Sa nadređenima ćete imati bolje odnose. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i zahtevaće od vas da više napora uložite u velike i dugoročne projekte gde je neophodno da pokažete više kreativnosti i da iznalazite drugačije idejna rešenja. Ono što ste pokušali da unapredite, a nije uspelo da donese željene rezultate, sada ćete biti u mogućnosti da menjate. Merkur će praviti kvadrat sa Marsom i dovešće do neslaganja sa saradnicima oko raspodele dobitaka i drugih dogovora. Nailazićete i na teškoće na polju platnog prometa.

Merkur će krenuti direktno 12. jula i pomoći će vam u rešavanju nesporazuma i zastoja u odnosima sa saradnicima. Trigon Sunca sa Neptunom doprineće vašoj popularnosti na polju javnosti i doneće vam korist od saradnje sa javnim institucijama. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, što će od vas zahtevati otvorenost na kompromise u načinu obavljanja radnih zadataka koji zahtevaju kreativne rešenja. U vezi toga imaćete suprotne stavove u odnosu na vaše nadređene i saradnike. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, što će vam omogućiti da dođete do zajednički prihvatljivog rešenja i ostvarite važan napredak u realizaciji planiranih ciljeva.

Nezaposlene Device će dobiti šansu da se zaposle u oblastima trgovine, ugostiteljstva, usluga, javnosti i usluga. Najviše će se tražiti vaše organizacione sposobnosti.

Mesečni horoskop - ljubavne prognoze


Ljubavne prognoze za jul 2020.

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Neptunom u prvoj polovini jula doprineće da imate dobar osećaj za potrebe voljene osobe, što će vam omogućiti da pružate više inicijative za zajedničke akcije koje će vaš partner prihvatiti sa oduševljenjem. Prijalo bi vam da odete na zajedničko putovanje gde biste mogli da se posvetite jedno drugom. To bi unelo svežinu i unapredilo vašu vezu.

Sredinom jula opozicija Sunca sa Jupiterom dovešće do nesuglasica sa voljenom osobom zbog toga što ćete previše vremena provoditi u zabavi sa prijateljima. Na sreću, sekstil Jupitera sa Neptunom omogućiće vam da rešite neslaganja i da zainteresujete partnera za neke vidove zabave koje će oboma odgovarati. Uživaćete u zajedničkim izlascima.

Ako ste slobodni:

Juli vam je povoljan mesec za ulazak u vezu koja će ispuniti veći deo vaših očekivanja u ljubavi. Poznanstvo sa osobom koja je po prirodi vedra i optimista doneće vam podsticaje i inspiraciju. Provodićete više vremena zajedno i deliti ista interesovanja. To će vas zbližiti više nego što očekujete. Pojaviće se obostrane emocije, toplina, nežnost i mnogo toga što dugo vremena niste osetili pored nekoga. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu i oboje ćete biti srećni i ispunjeni.

Nešto starije Device će morati da izaberu kome će pokloniti svoju naklonost od nekoliko potencijalnih kandidata za emotivnu vezu. Mada vam trenutni izbor neće delovati perspektivno, iznenadiće vas krajnji ishod koji vodi u skladnu vezu.


Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze


Neophodno je da se više krećete i da praktikujete vežbe za leđa, zglobove, kukove i ramena. Dobro bi vam došle vežbe istezanja jer ćete tako umanjiti nepoželjne efekte preteranog sedenja. U drugoj polovini jula nailazićete na variranje krvnog pritiska i otežanu cirkulaciju. Izbegavajte preterano izlaganje jakom suncu. Koristite zaštitne kreme i više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i lakše za probavu. Dobro bi bilo da ribu i morske plodove imate nekoliko puta nedeljno na jelovniku. Izbegavajte hranu pečenu na ulju i onu koja je teška i puna masnoća. Jedite više svežeg voća, posebno lubenice, ananas i smokve. Od povrća jedite razne salate. Potreban vam je B vitamin.


Mesečni horoskop - srećni brojevi

Važni brojevi za jul 2020.

2, 8, 14, 17, 23

Viber

Autor: Astrolog Igor Pavluković
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>