Region

Svet

Region

Jovanka Broz: Privatna istorija Titove supruge u novoj seriji!

Privatna istorija Titove supruge u novoj seriji! Vest da će biti snimljena serija koja prati život Jovanke Budisavljević Broz, supruge jugoslovenskog predsednika Josipa Broza Tita, izazvala je veliko interesovanje u Hrvatskoj, a i šire.  

Jovanka Broz: Privatna istorija Titove supruge u novoj seriji! Svet Plus



Snimanje počinje 2021, a predviđeno je da "Jovanka" ima dve sezone od po šest epizoda, koje će se baviti privatnom istorijom Titove supruge.

Vest da će biti snimljena serija koja prati život Jovanke Budisavljević Broz, supruge jugoslovenskog predsednika Josipa Broza Tita, izazvala je veliko interesovanje u Hrvatskoj, a i šire.

Seriju priprema produkcijska kuća "Adrenalin", a scenario je napisala Milana Vlaović Kovaček, piše zagrebački Večernji list.


Tea Korolija, izvršna producentkinja serije, rekla je da će serija "Jovanka" pratiti priču glavne junakinje sa ljudskog aspekta. Biće rađena u koprodukciji više zemalja, zbog čega bi trebalo da bude snimana u Hrvatskoj i Srbiji, ali i u Rusiji i Egiptu. Izbor glumaca obaviće se u septembru. 

Snimanje kreće 2021, a predviđeno je da serija ima dve sezone od po šest epizoda. Ono što sigurno najviše zanima sve jeste to ko će igrati Jovanku i Tita. To će se znati tek nakon probnih snimanja, a glumci će se tražiti u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

"Kasting ćemo raditi u svim zemljama koje su nekad činile Jugoslaviju", rekla je Korolija.
 

Zoran Marjanović suprug ubijene pevačice: Dosta je cirkusijade!





Danas nam stižu i imena glumica koje će je dočarati!

U pitanju su Nataša Ninković, Sloboda Mićalović i Mira Furlan!

"Iako je sve u ranoj fazi, već su počela da se pominju pojedina imena - Nataša Ninković je jedna od glumica koje će svakako biti pozvane na kasting, kao i Sloboda Mićalović, dok je Mira Furlan u opticaju da igra Jovanku iz 'kasnije faze", rekao je neimenovani izvor listu "Alo" i otkrio par detalja o scenariju.

"Obiluje manje poznatim detaljima iz privatnog života Tita i Jovanke, a publika neće biti uskraćena nii za kadrove iz spavaće sobe nekadašnjeg najpopularnijeg para bivše Jugoslavije. Te scene će biti baš upečatljive i mnogi će se iznenaditi kada ih budi videli!".


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>