Zadruga

Parovi

Vladimir Tomović besan na Minu Vrbaški! Najavio i tužbu posle optužbi!

Vladimir Tomović besan na Minu Vrbaški! Najavio i tužbu posle optužbi! Mina je iznela da je pokušavala da se dodvori bivšem zadrugaru tako što je govorila da će diskvalifikovati Ajdarpašića, a takođe je navela da je Vladimir pretio njoj, kao i da je zapretio da će maltretirati i njenu majku.

Vladimir Tomović besan na Minu Vrbaški! Najavio i tužbu posle optužbi! Screenshoot/Instagram
Tokom svađe u radionici sa Mensurom Ajdarpašićem, zbog pitanja na poligrafu koje se odnosi na Vladimira Tomovića, Mina Vrbaški je iznela da je pokušavala da se dodvori bivšem zadrugaru tako što je govorila da će diskvalifikovati Ajdarpašića, a takođe je navela da je Vladimir pretio njoj, kao i da je zapretio da će maltretirati i njenu majku.


Ovim povodom odlučio je da se oglasi i Vladimir Tomović porukom na svom Instagram profilu. On je najavio i da će tužiti Minu zbog ovih izgovorenih reči.
Čujem da me danima "gospođica" Vrbaški lažno optužuje da sam je davio i pretio porodici. Na tu temu mogu samo reći jedno i unapred se izvinjavam svima koji ovo čitaju. Deklarisana k*rvo. Jedino što te davilo ispod pokrivača je moj polni organ u tvojim ustima. Vidimo se na sudu zbog svih kleveta koje si na moj račun iznela. P.S. Platiš k*rvi - k*rva zadovoljna. Pružiš k*rvi poštovanje i prijateljstvo - k*rva laje i laže - napisao je Tomović.

Kako je izgledao taj trenutak kada je Mina Vrbaški pričala sa Mensurom o Vladimiru, pogledajte ispod.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>