Zadruga

Parovi

Edo manipulator! Više voli Zilhu od Dragane? Evo šta kaže poligraf!

Edis Edo Fetić na svoj zahtev testiran je na poligrafu juče, što je sinoć prikazano zadrugarima i fanovima ovog rijalitija! Edo manipulator! Više voli Zilhu od Dragane? Evo šta kaže poligraf!

Edo manipulator! Više voli Zilhu od Dragane? Evo šta kaže poligraf! Screenshoot/Instagram



Emisija ,,Trenutak istine" dostigla je vrhunac tenzije zbog odgovora Edisa Fetića, koji je podvrgnuo poligrafskom ispitivanju. Nakon mnogih lažnih odgovora koje je Fetić dao, usledilo je šokantno priznanje.

"Da li više voliš Draganu od Zilhe?" - Edo je negativno odgovorio na ovo pitanje, a poligraf je prepoznao kao laž.

Više volim Zilhu, to sam rekao - rekao je Edo.

Juče je rekao da ga boli ona stvar i za jednu, i za drugu, tako da nemam komentar na ovo - rekla je Dragana.

"Ja sam sigurna da više voli Draganu, nego Zilhu, jer je došao ovde. Dokazao je ovo, po njegovim postupcima se to vidi. Meni nije normlano da kaže da više voli Zilhu, a ostavio je i došao ovde. A i verujem svojim očima." - izjavila je Ana Korać.

"Ovo treba tim stručnjaka, od njihovog ulaska da sumira, dosta kontradiktornosti, dosta stvari je rekao pa porekao. Ne može da voli više Zilhu od Dragane, jer je pokazao suprotno. Da bi voleo nekog mora da ima poštovanje, on je pokazao da nema. Ovo večeras je cirkus, on je toliko hladne glave u svemu ovome, ali mislim da glumi. Ispada da su i Edo, i Dragana, i Zilha sve nas prešli. Meni se ovo ne dopada, na kraju krajeva, videla sam da je Dragani drago što je voli više od žene, jer se na to nasmejala. Ali mi nisu jasne neke njihove reakcije. Ispada da je svrha poligrafa da on voli više Draganu od žene, on je išao da testira poligraf, ja sam ozbiljna, ti si meni drag, pa si drag, ali ovo večeras, praviš te face i reakcije, da se ljudi smeju, meni ovde ništa nije smešno. Ti si dokazao da si lažov sad na poligrafu." - dodala je Milica Kemez, na šta se Edo pobunio.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>