Region

Svet

Region

Zoran Marjanović suprug ubijene pevačice: Dosta je cirkusijade!

Zoran Marjanović suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović o snimanju serije o njenom životu. Bolje da me ne zovu, dosta je cirkusijade! Bol ne može da se ekranizuje!

Zoran Marjanović suprug ubijene pevačice: Dosta je cirkusijade! Screenshoot/Instagram



Suprug pokojne Jelene Marjanović, optužen za njeno ubistvo, ispričao je šta misli o tome da se život pevačice i njena tragična smrt ekranizuju.

Nakon vesti da reditelj Predrag Gaga Antonijević snima seriju "Pevačica", koja bi trebalo da se bavi životom Jelene Marjanović, a koju bi navodno igrala Aleksandra Prijović, oglasio se suprug pokojne pevačice, optužen za njeno ubistvo. 

Zoran Marjanović kaže da nema ništa protiv Aleksandre Prijović, ali ideja da se snima serija o Jeleni nije dobra iz nekoliko razloga.



"Zaista nemam loše mišljenje o Aleksandri. Takođe, ideju da se snimi film o životu i smrti moje pokojne supruge, smatram jako odgovornom. U pitanju je jedna teška životna priča, ali, da bi se ona istinito prikazala publici, potrebno je da autor raspolaže istinitim detaljima događaja od Jeleninog detinjstva, pa do smrti. A da to pritom ima težinu, onako kao što je to umeo u svojim delima da prenese čitaocima veliki pisac Remark. U suprotnom, to bi bio komercijalno primitivan projekat namenjen onom sloju ljudi koji kupuje, gleda, čita žutu štampu i veruje izmišljotinama", ispričao je Zoran za "Kurir".

Marjanović kaže da ga niko nije kontaktirao u vezi sa snimanjem serije o Jeleni. 

"I bolje da me ne zove. Dosta je cirkusijade, ovde je reč o velikoj tragediji, ta bol ne može da se ekranizuje".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>