Style

Ljubav

Sve će se pomeriti sa mrtve tačke! Horoskop između pomračenja!

Imate li osećaj kao da tapkate u mraku? Sve će se pomeriti sa mrtve tačke! Horoskop između pomračenja do 5. jula 2020. godine! Neki se još muče sa stvarima iz prošlosti koje stalno izbijaju na površinu. Pitate se do kada? Kada će tome kraj?

Sve će se pomeriti sa mrtve tačke! Horoskop između pomračenja! Svet Plus



Imate li osećaj kao da tapkate u mraku?

Možda ste rešili neke stvari tokom prethodnog pomračenja Meseca, koje se dogodilo 5. juna 2020. godine, međutim sada ne znate kako dalje? Neki se još muče sa stvarima iz prošlosti koje stalno izbijaju na površinu. Pitate se do kada? Kada će tome kraj?
Intenzivni period ovih eklipsa započeo je sa prvim pomračenjem Meseca, 5. juna, a završava 5. jula, pomračenjem Meseca u Jarcu.

Između te dve imamo i pomračenje Sunca, u ovu nedelju, 21. juna, na početnom stepenu znaka Raka.

Ovaj period koji traje oko mesec dana, mogao bi se nazvati period mraka.

Zamislite ga kao neko čišćenje gde s obzirom na veliki broj količinu retrogradnih planeta. Sada izbija na površinu nakupljena karma i to još ona nastala davnih dana.

Pospremite zato stan, bacite nevažne stvari koje možda već držite godinama, promenite nešto u kući, ali i u svojoj glavi takođe napravite spremanje.

Nakon toga, opustite se i skupite snage za nove početke, koje sada možda ne vidite, pa ste zbog toga pomalo zbunjeni. I šta sada nakon svega raditi? Ne radite ništa, odmorite se.

Mars je na zadnjim stepenima Riba, dakle prošao je ceo zodijak, naučio i napravio sve što je trebalo i sada je iscrpljen i više nema snage za borbu nego traži odmor i tišinu.

Iako ga Sunce u Blizancima, praveći kvadrat, podstiče da nešto učini, on jednostavno ne može. I to je u redu, svima je ponekad potreban odmor.


Mars 28. juna ulazi u znak Ovna i tada, tek pri približavanju poslednjeg pomračenja Meseca će živnuti i razbuktati stare strasti i krenuti u akciju, a do tada malo strpljenja i puno odmora.

Venera polako završava svoj retrogradan hod, pa će 25. juna krenuti napred i sada će se konačno moći pomeriti sa mrtve tačke i zujanja u krug, a da ništa konkretno nije napravila.

Još malo i sve stvari će doći na svoje mesto te će se klupko polako krenuti odmotavati i moći ćemo konačno staviti tačku na – i, u nekim odnosima, ali i po pitanju finansijskih stvari.
 

Nebeski ples! 21. juna će se desiti pomračenje Sunca! Ovako se zaštitite!





Svom retrogradnom hodu, pre svega, pridružuje se 18. juna i Merkur u znaku Raka, koji će trajati sve do 13. jula.


Nemojte tada da vam emocije pomute razum i realno prosuđivanje, ali moguće je da će opet osa Rak-Jarac, porodice i restrikcije završiti na površini, pa ukoliko postoje neki nerešeni porodični odnosi sada će izaći na površinu.

Stvari koje će započeti pomračenjem Sunca na početnom znaku Raka, kulminiraće 5. jula  u njegovoj opoziciji, znaku Jarca.

Imajte puno strpljenja te ukoliko postoje ljubav i razumevanje sa obe strane, sve se da rešiti i ne brinite, jer nakon toga ipak dolaze lakši dani.

 

Leto 2020. godine - horoskop za vrele dane!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astro portl

Povezane vesti:


>