Style

Ljubav & Sex

Horoskop dan po dan! Od 15. juna do 21 juna! Sreća i sigurnost!

Mišljenje i osećanje su u velikom raskoraku pa kako je Mesec u Ovnu a Merkur u Raku, sve što čujemo ili kažemo, osetimo veliko i vidimo sve iskrivljeno i naopako. Horoskop dan po dan! Od 15. juna do 21 juna! Sreća i sigurnost u četvrtak!

Horoskop dan po dan! Od 15. juna do 21 juna! Sreća i sigurnost! Svet Plus

Ponedeljak - 15. jun  je dan Meseca.
Kako je Mesec  on od ranog jutra u kvadratu sa Merkurom što nam svima može dati povećanu nervozu, nesigurnost i da se krenemo pitati šta raditi.

Mišljenje i osećanje su u velikom raskoraku pa kako je Mesec u Ovnu a Merkur u Raku, sve što čujemo ili kažemo, osetimo veliko i vidimo sve iskrivljeno i naopako.

Mnoge smetnje se mogu javiti u poslovnim aspektima, privatnim i emotivnim, pa ništa ne radite što vas uvodi u situaciju da treba da donesete bitnu odluku. Sada je vrlo pozitivno saslušati partnera i ne raspravljati se, jer slušanjem dobijate dublje uvide.

Mnoge osobe mogu danas biti nervozne i svadljive. Izbegavajte sve vrste konflikta donošenja bitnih odluka i, ako možete, opustite se.

 

Nedeljni horoskop: Bik može da očekuje novac, Riba novu romansu...Utorak - 16. jun je dan Marsa.
Kako je Mars u Ribama, on može tajno da priprema neke akcije, napade, borbe dok sve to mogu iskoristiti neke pritajene i nečasne osobe.

Mesec iz Ovna će praviti kvadrat sa Plutonom što može doneti psihičke uznemirenosti za osobe koje su već u tom stanju, a posebno može delovati na žene. Zato, ako se dogodi vašima, u blizini, razumite ih i pomozite. Izbegavajte bilo kakve konflikte sa poznatim ili nepoznatim osobama.  

Zatim sledi sekstil Meseca i Sunca što će dati povoljnost da uspostavite prijateljstvo sa emotivnim osobama i sa partnerom u ljubavi.

U nastavku Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom što nam može dati blagi pad optimizma i pazite da ne ulazite ishitreno u neke finansijske kombinacije ili da trošite novac neumereno.

Zatim Mesec prelazi u Bika, što vam u prvi mah pruža opuštanje i mir dok ne napravi kvadrat sa Saturnom u večernjim satima gde može opet da nastanu neke brige i da vas neko forsira i opterećuje pa može doći i do konflikta.

Ovaj dan je dosta težak pa bi bilo najbolje da se malo primirite.


Sreda - 17. jun je dan Merkura.
Kako Merkur tranzitira kroz Raka, praviće sekstil sa Mesecom iz Bika što je pozitivno za sve što ste osećali mislili i planirali da sada sprovedete u delo.  

U ovom aspektu um i osećanja su u skladu pa možete slobodno svoje misli pretočiti u akciju. Mesec će biti u konjukciji sa Uranom što će vam dati dobru intuiciju, originalne ideje, maštu i nepredvidive emotivne impulse.

Mnoge osobe se sa ovim aspektom ponašati neočekivano i inpulsivno. Mnoge osobe danas mogu imati lepu komunikaciju sa partnerom, više se kretati,  dogovarati i zajedno planirati.

 

Horoskop za pomračenje Sunca 21. juna 2020. godine! Neko dobija moć...

Četvrtak 18.  jun je dan Jupitera.
Jupiter tranzitira retrogradno u Jarcu što nam daje šanse da se ponovo otvore vrata sreće i sigurnosti.

Mesec će praviti sekstil sa Neptunom što nam daje odličnu intuiciju pa, ako se nađete u nekim nepoznatim situacijama ili komplikacijama, intuicija će vam ukazati kako da se postavite.

Zatim stiže vrlo bitan tranzit Merkura koji kreće retrogradno iz Raka i biće retrogradan sve do 12. jula, pa je potrebno paziti posebno na komunikaciju. Merkur u Raku je specifičan po tome da ne čuje dobro ili ne razume šta im drugi pričaju.

Postoji i druga strana -  taj Merkur priča o svemu i svačemu a ništa ne kaže konkretno i da se ne fokusira na komunikaciju. Sve što je vezano za kuću treba pobacati nepotrebne stvari, čuvajte dokumentaciju i bitne papire.

Sve što treba da se popravi ili ulepša u kući sada možete raditi. U nastavku dana Mesec će praviti sekstil sa Marsom i trigon sa Jupiterom i Plutonom što nam može biti dobro za mnoge akcije, optimizam, poslove, finansije pa možete biti zadovoljni.

Na kraju dana Mesec prelazi u vesele Blizance.
 

Zodijak i putovanja! Ovan treba da putuje sa Lavom!

Petak - 19. jun  je dan Venere.
Venera još uvek tranzitira retrogradno kroz Blizance što mnogim osobama donosi komunikaciju i susrete sa bivšim ljubavima, flert pa čak i susret sa partnerima iz prošlih života.

Ovaj tranzit Venere može mnogim znacima odrediti sudbinski put kada su ljubav i partnerstvo u pitanju.

Zatim Mesec pravi trigon sa Saturnom što nam donosi veće odgovornosti i bitne stvari u životu koje treba prihvatiti.

Mnogo dobar sekstil je moćan Marsa i Plutona pa možete na konstruktivan način da se izborite sa mnogim stvarima čak i nekim tajnama. Ovaj aspekt vam može biti jako dobar za mnoge teške poslove pa i za privatne stvari i dešavanja.

Mnoge osobe sa ovim aspektom mogu da iscele svoju unutrašnjost i dobiju ogromnu snagu i energiju.

Mesec će praviti konjukciju sa Venerom pa mnoge osobe mogu ući u vezu ili se zaljubiti. Ovaj dan ima vrlo moćne aspekte pa ih treba iskoristiti.
 

Horoskop za leto 2020! Strelac i Vodolija - ostvarenje želja!

Subota - 20. jun je dan Saturna.
Kako je Saturn on u retrogradnom hodu, vraća se u svoju kućicu da poradi sve što je zaboravio ili prekontroliše neke stvari.

Vrlo bitan sekstil Marsa i Jupitera može nam dati akciju i podsticaj da nešto uradimo i da imamo od toga vrlo bitne finansiske dobitke. Ovaj aspekt nosi u sebi veliku energiju optimizam pa sve što pokrenete vi možete imati uspeha i koristi.

U nastavku dana, Mesec će praviti kvadrat sa Neptunom što može ukazivati na manju konfuziju, rasejanost i treba se čuvati ako uzimate neke medikamente ili alkohol da ne dođe do grešaka i predoziranosti.

Danas Sunce ulazi u znak Raka, pa će krenuti njihova vladavina i velike prednosti u ovoj godini mogu imati Rakovi.

Pun talas sreće i optimizma se pokreće kod vas,  dragi Rakovi. Zatim, na kraju dana, Mesec pravi kvadrat sa Marsom pa bi trebalo da uveče budete oprezni u saobraćaju, sa voljenom osobom i prijateljima.

Sve treba izbegavati što vam može naneti povrede - bilo emotivne bilo fizičke.


Nedelja - 21. jun je dan Sunca.
Kako je Sunce ušlo u Raka, pridružuje mu se i mlad Mesec pa imamo i pomračenje Sunca.  

Mlad Mesec pokreće lepa porodična dešavanja, lepe emocije, uživanja u krugu porodice. Moguće je da uz porodicu započnete nešto novo što vas može radovati i doneti dobrobiti za porodicu i dom.

Pokreće se novi krug iskustava u porodici kroz kuću ili blisku rodbinu, prijatelje. Mnoge osobe dobijaju energiju konjukcije Sunca i Meseca koja ih veže za dom, partnera i decu.

Novi preokreti su ispred nas kod mnogih osoba, novi početak, dok pojedine osobe mogu osećati težinu kroz koju treba proći do velike transformacije i lepšeg perioda u životu.
 

Horoskop do 11. avgusta! Za ove znakove Zodijaka slede snažne promene!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lisa


>