Zadruga

Parovi

Janjuš brutalno izvređao ljubavnicu! Ti lažov, uništavaš me, bolesnice! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš brutalno izvređao ljubavnicu Maju Marinković. Ti lažov, bolesna si, uništavaš me, bolesnice. Svaki dan si sve gora i gora...

Janjuš brutalno izvređao ljubavnicu! Ti lažov, uništavaš me, bolesnice! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNakon žestoke svađe, i pokušaja da spavaju, ljubavnici Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su nastavili da se raspravljaju.

Maja je još jednom obećavala kako će se promeniti, a dobra atmosfera nije dugo potrajala. Maja i Janjuš su nastavili da se svađaju i da razmenjuju gnusne reči.

Obožavaš me - rekla je Maja.

"Ma ćuti i budi mirna, bolje je da sedimo mirni, i meni i tebi, naročito meni. Kad si bila normalna, dok nisi pobudalila, bila si mi interesantna. Meni je muka od tvojih scena i priča da ćeš da se promeniš." - rekao je Janjuš.

Ti si govorio da sam ja devojka za s*ks, ti si govorio da su me svi momci gledali kroz s*ks - ponavljala je Maja.

"Za mene ti nisi to, već za druge. Kuku majko šta me snađe, ja sam bolestan, ja treba da se lečim. Pusti me bre, jedi go*na, maltretiraš me konstantno. Ti lažov, bolesna si, uništavaš me, bolesnice. Svaki dan si sve gora i gora."- rekao je Janjuš.

Ti voliš samo sebe - rekla je Maja.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>