Region

Svet

Glumica Anja Mit u vezi sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević!

Anja Mit u vezi sa bivšim dečkom voditeljke Dušice Jakovljević! Glumica i Nikola su već nekoliko meseci u vezi, a sada je stigla i potvrda na društvenim mrežama.

Glumica Anja Mit u vezi sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević! Screenshoot/Instagram






Glumica Anja Mit već nekoliko meseci je u vezi sa biznismenom Nikolom Konstantinovićem, a sada je na društvenim mrežama stigla i njihova zajednička fotografija kao potvrda ovih navoda i ljubavi.

Iako mlada glumica nerado priča o svom ljubavnom životu, stvari su se očigledno promenile, a Nikolu je upoznala preko zajedničkih prijatelja, sasvim slučajno.



 

- Ljubav je planula na prvi pogled. Svideli su je jedno drugom i posle nekoliko sati zajedničkog provoda, razmenili su brojeve telefona i počeli da se dopisuju. Onda su usledila učestala viđenja i ljubav je počela da cveta. Anji prija Nikolina pažnja, a svaki trenutak proveden sa njim je uveseljava, pa ne skidaju osmeh sa lica. Njih dvoje su tek na početku veze, stalno su na vezi i redovno se viđaju, kako u restoranima, tako i što Anja odlazi kod njega kući - rekao je izvor za Blic.


 

- Kao i do sada, svoj privatni život čuvam samo za sebe i volela bih da tako ostane... Mogu da kažem da sam srećna i da uživam - izjavila je Anja.


 


Inače, Nikola je pre veze sa Anjom bio u vezi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, sa kojom se razišao pre nekoliko meseci.

Priča se kako je Nikola divan prema novoj devojci Anji i da je tretira kao princezu, a glumica je ranije izjavila da uvek voli iskrenost, kakva god ona bila.

Njihovu zajedničku sliku objavili su oboje na svojim Instagram profilima, a izrazi lica potvrđuju da su srećni i zaljubljeni.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>