Style

Ljubav

Zodijak i putovanja! Ovan treba da putuje sa Lavom!

Pošto se za letovanje štedi cele godine, odmor treba dobro isplanirati, a u tome ni pomoć astrologije nije na odmet. Zodijak i putovanja! Ovan treba da putuje sa Lavom! 

Zodijak i putovanja! Ovan treba da putuje sa Lavom! Svet Plus



Device treba sada da uplate odmor u "frst minitu", ribe neka izbegavaju agencije, blizanci moraju da uplate paket-aranžman, strelci krstarenje, a ovan će biti najsrećniji ako odabere nesvakidašnje odredište i tamo otputuje u društvu lava.

Pošto se za letovanje štedi cene godine, odmor treba dobro isplanirati, a u tome ni pomoć astrologije nije na odmet. Astrolozi savetuju da treba biti iskren i odabrati putovanje koje najviše odgovaraju ličnosti turiste i birati partnera koji ima slična interesovanja.



OVAN

Rođeni avanturista mora da ode na aktivan odmor, poput pešačenja, vožnje kajaka ili da poseti novi grad koji može prvi da istražuje. Lav je njihov najbolji saputnik.



BIK

Pošto vole sebi da ugađaju obavezno treba da biraju odredište koje ima bazene, velnes centar, prostrane sobe i igraonice za decu. Ukoliko ne žele trzavice neka povedu ribu na put.



BLIZANCI

Ovi društveni leptiri vole da upoznaju ljude, pa je za njih najbolji izbor paket-aranžman. Na putovanje treba da ponesu knjigu.



RAK

Ne treba da kreću na romantičan odmor, jer su najsrećniji okruženi porodicom, pa je apartman odlična ideja.



LAV

Ne četiri, samo pet zvezdica može da usreći lava, pa je najbolji savet - bolje tri dana u luksuznom hotelu nego dve nedelje u budžet smeštaju.



DEVICA

Dobro organizovana devica treba uplati odmor sada, u "frst minitu", jer će joj samo tako sve biti taman! NJihovo planiranje ume da ceni samo jarac.

 

Horoskop do 11. avgusta! Za ove znakove Zodijaka slede snažne promene!






VAGA

Najsrećnije su kao solo putnici, pa da bi odmor bio uspešan treba da biraju destinacije sa dobrim noćnim životom.



ŠKORPIJA

Vole romantična putovanja i pogled na more im znači više nego i jednom drugom horoskopskom znaku.



STRELAC

Krstarenje je savršen izbor za strelca, ali gde god "padne padobranom" odlično će se snaći i pronaći lepotu života. Kao partnera treba da biraju ovnove.



JARAC

Pošto ih zanima istorija Rim ili Krit su dobar izbor, a na putovanja rado idu sa roditeljima. I na odmoru razmišljaju o karijeri, pa više uživaju na konferencijama nego na plaži.



VODOLIJA

Ovo su turisti koji žele da upoznaju meštane i brinu o ekologiji. Najbrojniji su među solo putnicima.



RIBE

Najduhovniji znak od odmora očekuje preporod, da nešto novo nauči ili bolje upozna sebe. Žele sami da organizuju odmor i smetaju im striktni programi.
 

Kako se zaštititi od groma?! Kišobran ne zaboravljajte, ono što pada po nama nije kiša!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>