Region

Svet

Ana Nikolić napravila ogromnu promenu! Otkrila je sada i zašto!

Celog života poznata je po dugoj i negovanoj kosi... Pevačica Ana Nikolić napravila ogromnu promenu i iznenadila sve! Otkrila je sada i zašto! Prve reakcije su bile: "Zašto si to uradila!?" 

Ana Nikolić napravila ogromnu promenu! Otkrila je sada i zašto! Svet Plus



Ana Nikolić je nedavno sve iznenadila drastičnom promenom imidža, a sad je pred kamerama emisije "deToxic" otkrila pravi razlog poteza koji je izazvao bujicu komentara.

Naime, Ana, koja je tokom cele karijere imala dugu kosu, odlučila je da se ošiša na paž i to nedugo nakon što je dovela telo u formu nakon dvoipogodišnje borbe sa kilogramima.

- Celog života sam poznata po kosi jer je duga, lepa i zdrava. Kad sam se ošišala, prve reakcije su bile drastiče, pa su me ljudi pitali: "Jaoj, zašto si to uradila?!". Uradila sam to malo za promenu. Eto, kao nešto novo se desilo. Kosa raste, pa raste. Ja sam jako zadovoljna i baš se dobro osećam ovako - ispričala je Nikolićeva u spomenutoj emisiji, dodajući:

- Osim toga, nikad nisam bila ovoliko mršava da mogu da nosim ovako kratku kosu. Sad jesam dovoljno mršava i zato sam se ošišala. Da bi nosio ovu frizuru moraš da budeš baš mršav!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>