Zadruga

Parovi

Dragana Mitar napravila haos! Gušila se u suzama i lomila oko sebe! (VIDEO)

Nakon opšte frke i drame koju je Dragana Mitar izazvala sa Edisom Edom Fetićem tokom žurke u "Zadruzi" ona se našla u njegovom zagrljaju u pabu. Napravila je haos! Gušila se u suzama i lomila oko sebe!

Dragana Mitar napravila haos! Gušila se u suzama i lomila oko sebe! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Dragana Mitar i Edo iako su zagrljeni, nastavili su svoju raspravu.

"Ja sam u Zadruzi 2 bila ozbiljna dama. Sad sam ozbiljan ološ." - navela je ona.

Jesam te ja terao na bilo šta? Ušla si prljava sa mnom u vezu. Nemoj me vući za jezik. Nije problem što sam radio loše stvari, nego što si slagala za mnoge stvari - rekao je Edo.

Ne mogu, volim te, džaba. Klošaru jedan raspali - urlala je Dragana.

Okreni se ka meni, molim te, neću da idem. Boli me ku*ac i za auto i za honorar. Neću da pričam sutra. Nek sam pijana. Ti si kriv za sve. Bežala sam od tebe i nisam mogla da se spasem od budale retardirane. Sve si mi sje*ao u životu - nastavila je ona.

Ja sam zbog tebe ostavio sve. I rod. Ti si mene izgubila zbog sebe. Ti znaš istinu. Je*e te što znaš da bih ja sve prodao zbog tebe - rekao je Edo.

Rasprava se nastavila i dalje, a Dragana se u jednom trenutku i popela na Eda.

Izgubila sam starateljstvo zbog tebe. Samo zbog tebe - urlala je Dragana kroz suze.

Izgubila si starateljstvo svojim menjanjem partnera - branio se Edo.

Ti si ušao ovde da je*eš i da uzmeš honorar. Je l me ne voliš više? Nek si ti je*o ženu kući i ušao ovde - urlala je Dragana.

Nemoj da pominješ moju ženu, ona je za tebe dama - rekao je Edo.

I moj muž je gospodin za tebe. Milion puta mi je rekao da ostavim budalu iz Pazara i da se vratim kući. Moj muž je rekao "Ostavi dečka i vrati se kući" - odgovorila mu je Dragana.

 

Što si došao ovde - vikala je ona.

Da sačuvam svoj brak ovde sa tobom. Zato sam došao, toliko o dvostrukoj igri mojoj. Došao sam zbog ljubavi. Idi tamo i pričaj okolo da sam ja nasilnik. Videćemo na poligrafu, pitaću sam sebe da li sam te ikada prstom pipnuo - pričao je Edo.

Da jesi - vikala je Dragana.

Ti mene nisi nikad ostavila, možeš samo da lažeš. Na poligrafu ćemo da vidimo da li si ti mene ikad ostavila - rekao je Edo.

Ja sam faca i šmeker i mogu da izađem iz rijalitija. Najgora sam ovde zahvaljujući tebi, što si folirao, bila sam nesrećna i plakala kad sam ulazila ovde, a tebe je boleo k*rac samo si hteo da ideš za Novi Pazar. Ja sam otišla u rijaliti da ne bih zavisila od tebe, to je istina jedina. Moj muž se borio s tobom, ali nije mogao, nisi hteo da se skloniš od mene, kao progonitelj - urlala je Dragana.

Meni je bitnije dete, tebi je bitnije 50.000 evra od tvoje troje dece. To što te boli k*rac za decu, to je tvoj problem... Ja ću da te udarim i da budem diskvalifikovana, ima da ti lupim šamarčinu. Lepo mi je moj drug rekao da si mi se us*ao u život. Milioneru, izađi iz "Zadruge" - nastavila je ona, a onda je počela da ga udara.

Što si ušla u drugu Zadrugu - pitao je Fetić.

Zbog tebe. Da bih se razvela od muža - ponavljala je Dragana.

Ne mogu više da te gledam, precrtao sam te, precrtala si se, a bio sam spreman do kraja života da te gledam - naveo je Edo.

Dragana je zatim prevrnula i sto u pabu, a Edo nije ni trepnuo. Dragana je potom razbila staklenom flašom staklo na vratima u pabu i otišla kod uplakane Mine Vrbaški.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>