Zadruga

Parovi

Edis Edo Fetić: Mislim da me Zilha još voli nenormalno! (VIDEO)

Edis Edo Fetić je otkrio kako se osećao pri susretu sa još uvek zakonitom suprugom u Novom Pazaru ali je takođe i Dragani pre toga priznao kako misli da ga Zilha još uvek voli nenormalno. Ipak zapamtio je njen osuđujući pogled...

Edis Edo Fetić: Mislim da me Zilha još voli nenormalno! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Edo Fetić posetio je juče svoj rodni grad Novi Pazar i nakon nekoliko meseci video i dalje zakonitu suprugu Zilhu, koja već nekoliko meseci gleda kako je vara na nacionalnoj televiziji sa ljubavnicom Draganom Mitar.

Fetić je u emisiji "Pretres" pričao o prvom susretu sa troje dece nakon nekoliko meseci, ali i ubitnačnom pogledu supruge, koji je sve vreme izbegavao.

"Taj naš odnos nije trajao sedam do deset minuta, što sam ja zapazio u tom odnosu, što je trebalo da se zna, izneo sam ovde. Video sam ljutnju i bes u njenim očima, rekao sam Dragani, da mislim da me i dalje voli. Nisam joj rekao "ljubav", nismo imali nikakav kontakt, kada sam bio sa decom dobacila mi je da požurimo. Složio sam se sa time da bi trebalo da požurimo jer je siutacija bivala neprijatna za decu. Rekla mi je da ćemo sve rešavati preko advokata, složio sam se. 

Bilo je neprijatno, te socijalne radnice želele su da nas i dalje zadrže, valjda su želele da vide moj kontakt sa decom, ali ona je žurila. Sreli smo se u hodniku, ona je samo prošla pored mene, a unutra nije želela da me ostavi samog sa decom, pratila je svaki nas korak. Plakao sam danas par put, prvo kada sam stigao u Novi Pazar, a onda kada sam video decu." - tvrdio je Edis.


-Kakav ti je bio osećaj kada si video Zilhu? - pitao je voditelj.

Bukvalno se nismo ni pogledali, izbegavao sam njen pogled pun mržnje. Znam ja nju deset godina, mogu da osetim kako se oseća - govorio je Edo Fetić.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>