Zadruga

Parovi

Janjuš bi trebalo da se zapita da li će zadirkivati Krunu zbog onoga što radi!

Janjuš je rekao da će ga se napolju svi odreći, a sada se oglasio njegov kum i najbolji prijatelj. On bi trebalo da se zapita da li će zadirkivati Krunu zbog onoga što radi!

Janjuš bi trebalo da se zapita da li će zadirkivati Krunu zbog onoga što radi! Screenshoot/Instagram



Košarkašu neće biti dobro kada shvati šta ga čeka po napuštanju rijalitija! 

Veza Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković koja je otpočeta u "Zadruzi 3" uprkos činjenici da je on oženjen i da ima ćerku, tema je broj jedan već nedeljama u čitavom regionu.

Janjuš je već nekoliko puta u "Zadruzi" istakao da neće smeti da pogleda svoje prijatelje u oči kada napusti rijaliti, a mi smo kontaktirali njegovog kuma Marka koji je ujedno i njegov najbolji prijatelj.

"Ne bih se ja previše mešao, niti previše komentarisao takve stvari. Po tome što je rekao vidite i njegova očekivanja povodom reakcija ljudi na tu vezu. Ne bih ja previše brinuo o tome šta će reći njegova supruga na to. On to bolje zna nego vi i ja i odlično zna da li je njegov potez za podršku ili osudu." - rekao je on.

 

Janjušev kum se osvrnuo i na to da će u celoj situaciji najviše propatiti njegova ćerka Kruna, koju neće zaobići surova reakcija vršnjaka.

"On bi morao da se zapita kako će njegova ćerkica da reaguje kada je druga deca u vrtiću ili komšiluku budu zadirkivala za tatinu vezu u Zadruzi. Pošto to ipak nije slučaj, ja ne bih da mislim njegovom glavom. Ja znam kako bih ja, ali ovde se ne radi o meni, pa neka na tome i ostane." - zaključio je njegov kum.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>