Zadruga

Parovi

David Dragojević napustio rijaliti! A Edo u cik zore krenuo za Novi Pazar!

David Dragojević ainoć je odlukom publike napustio rijaliti "Zadruga 3", a nakon što se pozdravio sa svim zadrugarima i svojom devojkom Anom Korać, on je otišao u studio kako bi razgovarao sa Darkom Tanasijevićem. Edis Edo Fetić u cik zore krenuo za Novi Pazar!

David Dragojević napustio rijaliti! A Edo u cik zore krenuo za Novi Pazar! Screenshoot/Youtube




"Moram da se zahvalim što sam bio deo ovog velikog projekta. U početku su bili Dejan i Dalila i te neke porodične stvari zbog kojih sam ja ušao. Mislio sam da je to sve sređeno, ali ništa nije bilo sređeno. Onda je i Ana ušla, krenule su prozivke. Ja to nisam mogao da gledam... Oni su nju napadali i ja nisam mogao da gledam to. Ušao sam da se suočim s njima" - rekao je David Dragojević.

Dragojević je još rekao da mu se nije dopalo kako su se pojedini zadrugari ponašali prema Ani, što možete videti u video snimku koji sledi:



 

U cik zore Edis Edo Fetić je obavešten da mora da napusti imanje, kako bi se uputio ka Novom Pazaru, jer ima ročište na suđenju sa svojom suprugom Zilhom Karišik.

Dragana Mitar, koja se pre toga zaigrala sa njim u krevetu, ispratila je svog ljubavnika i poljubila ga na rastanku.

Dragana je potom sela kod Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića na krevet i ispričala im da Fetić odlazi na suđenje sada, jer su sudovi bili zatvoreni zbog situacije sa koronavirusom, kao i da će biti još ročišta, a i da ih ona ima dosta sa svojim suprugom Sinišom Dragutinovićem.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>