Zadruga

Parovi

Luna Đogani: Jedna žena je povređena i ti ćeš biti! To oženjeni rade! (VIDEO)

Luna Đogani ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala video-prilog intimnog odnosa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.  Jedna žena je povređena i ti ćeš biti! To oženjeni rade!

Luna Đogani: Jedna žena je povređena i ti ćeš biti! To oženjeni rade! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Luna Đogani je kao neko ko je prošao kroz istu situaciju sa Slobom Radanovićem, stala na stranu Marinkovićeve, tvrdeći da ju je Janjušević ponizio rečima da neće biti sa njom, kao ni sa suprugom Enom.

"Vidim Maju onako kako sam gledala sebe. Ja sam rekla da će Maja ispasti najgora, jedna žena je već povređena napolju i ti ćeš biti povređena. Ja sam na klipu videla više nego što treba, ja sam kroz to prošla. Janjuš radi sve ovo zato što je nemoćan, u glavi mu je hiljadu stvari, najviše dete. Ali ovo što ponižava Maju je još gore!" - rekla je Luna.

Nisam je ponizio - pravdao se Janjušević.

Jesi! - uzvratila je Luna.

Nisam, ona zna u kom smislu sam se iznervirao, sam sebe sam ponizio. Ona samo zna zbog koje stvari sam rekao ovo. Nepoverljiva je, baš zbog te stvari koju sam joj rekao, nije me ispoštovala, meni ona nije kriva. Ja mislim da ja nju neću interesovati, čim izađem odavde - dodao je Janjušević.

Uopšte ne želim nikoga da uvredim, samo želim da kažem svoje mišljenje. Oženjeni muškarci dozvole sebi da se desi ovo, dovedu te do toga da poludiš za njima, a kada si u situaciji da ti budeš najgora, oni to urade - dodala je Đoganijeva.

Ja ću biti uz nju, ja sam to rekao! Ja sam iz revolta rekao, ja nju neću ostaviti, nju ne bih ostavio nikada! - ubacio se Janjušević.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>