Style

Ljubav

Ribe, Bik ili Škorpija? Ovo su najiritantniji znakovi Zodijaka!

Svaki znak ima neke osobine, kažu, koje drugi znakovi, ako su prisiljeni zajedno da žive i da se druže, ne mogu da razumeju. Ribe, Bik ili Škorpija? Ovo su najiritantniji znakovi Zodijaka!

Ribe, Bik ili Škorpija? Ovo su najiritantniji znakovi Zodijaka! Svet PlusNeki su nepošteni, drugi lako krše obećanja, treći su neuredni, a neki su toliko iritantni da vas redovno izbace iz takta.

„Your Tango“ rangirao je horoskopske znakove po tome koliko su iritantni.

1. Ribe
Označene su kao najiritantniji znak horoskopa i to zato što vrlo često zaboravljaju da drugi ne doživljavaju stvari osećajno poput njih. Prečesto otvaraju dušu drugima, a onda se šokiraju kad završe povređeni. Konstantno zavise od podrške prijatelja i članova porodice, koji su njihove tužne priče čuli milion puta.

2. Blizanci
Nikad vam neće iskreno reći šta misle i osećaju, jer čak ni oni to ne znaju. Prilagođavaju svoju ličnost prema potrebi, kako bi ih drugi smatrali što privlačnijim.

Nikad ne možete biti sigurni da li je Blizanac iskren ili vas samo zavodi kako bi dobio ono što želi.

3. Ovan
Ovnom vlada Mars, bog rata. Ne žele non-stop da glume šefove i da se bune, ali neće se ni izvinjavati kad preteraju u tome. Znaju šta žele i to će hteti da ostvare bez obzira na sve.

Oni su vođe, nikad sledbenici. Iako se to čini kao lepa osobina, odnosi Ovnova s drugim ljudima brzo se pretvaraju u bitke.

4. Devica
Opsesivne su, izbirljive i osetljive. Često su pesimistične jer više od drugih primećuju sve načine na koje bi stvari mogle da krenu po zlu. Oni su onaj horoskopski znak koji slaže „to-do“ liste i stalno organizuje stvari.

Doduše, jednom kad zaključe da ih ljudi doživljavaju i prilagođavaju se njima, pokazaće i svoju nežnu, opuštenu stranu.

5. Škorpija
Škorpije su na lošem glasu jer često imaju tajne, manipulišu i skloni su dramatičnosti. Teško je približiti im se, a kao što ne biste želeli da budete blizu biću po kojem nose ime, ponekad ni Škorpijama ne želite da se približite.

6. Strelac
Kod Strelaca se sve vrti oko zabave. S njima nikad nije dosadno, no oni jednostavno ne znaju da prepoznaju kad su stvari prestale da budu zabavne i postale ozbiljne.

Otvorenog su uma, brutalno iskreni i uvek traže novu avanturu. Iako pokušavaju da održe duge veze s onima do kojih im je stalo, ako ne možete da držite njihov tempo, ostaviće vas iza sebe.
 

Numerologija: Ako vaš datum rođenja sadrži NULU, saznajte šta to znači!
7. Vodolija
Vodolije su strastveni oko puno stvari, žele da ceo svet bude bolje mesto za sve. Nažalost, bukvalisti su po tom pitanju.

Iako vole ljude, ne mogu da ostvare odlične odnose s individualnim primercima. Često su distancirani, ne teški. Ako ne možete da kliknete s njima, samo idite dalje, oni vam to neće zameriti.

8. Bik
Bikovi su slični Rakovima, prilično su teritorijalni i zaštitnički nastrojeni prema svakom ko im je drag. Pouzdani su, ali su jako tvrdoglavi. Nema smisla raspravljati s njima jednom kad nešto odluče.

9. Rak
Veoma su emotivni, a vrlo često zapnu u svojim emocijama. Jako su vezani za svoju porodicu i prijatelje, pa će uraditi sve za one koje vole. Kad shvate da cenite ono što rade, još će se više truditi.

10. Vaga
Površne su, draže su mi raskošne zabave i blještavilo od dubljih veza i osećaja. Obožavaju lepotu oko sebe pa će se zaista potruditi da se svi do kojih im je stalo nalaze u lepom okruženju.

11. Lav
Lavovi jednostavno moraju da budu u centru pažnje, ali nisu sebični. Jednostavno vole da su svi pogledi na njima i da ih svi hvale. Jednom kad im se ta potreba ispuni, posvetiće se drugim ljudima.

12. Jarac
Jarčevi su fokusirani na praktičnost i efikasnost, što će se nekima činiti zlobnim, no njima nije cilj da povrede druge.

O svemu razmišljaju dugoročno pa ako su pomalo okrutni dok razmišljaju o produktivnosti i sigurnosti, nemojte im zameriti. Ispod hladne spoljašnosti krije se odana duša na koju uvek možete da računate.
 

Ljubomora može biti urođena, tvrde numerolozi! Numerološki kod!


Viber

Autor: O.J
Izvor: B92

Povezane vesti:


>