Region

Svet

Gala Videnović: Neprijatna ponuda u Holivudu!

U serijalu filmova "Žikina dinastija" glumica Gala Videnović imala je jednu od svojih najvažnijih uloga u karijeri. Gala je najveću popularnost doživela kao Ruskinja Nataša. A onda odlazak i neprijatna ponuda u Holivudu... Iznela je sve detalje!

Gala Videnović: Neprijatna ponuda u Holivudu! Screenshoot/InstagramGala Videnović je nakon velike slave odlučila da napusti naše prostore, zbog čega godinama živi u Holivudu. U jednoj od svojih izjava glumica je odlučila da progovori kako je odbila nepristojnu ponudu koju je dobila, kao i zbog čega je odlučila da umesto profesionalnih angažmana, bude porodična žena i majka.

"Živim u Malibuu, delu Los Anđelesa gde žive mnogi. Imam svoju iznajmljenu kuću u jednom od kanjona. Na vrhu brda je živeo Šon Pen. Preko puta je živeo Ed Haris. Ali dešava se sledeće. Ostajem u drugom stanju, a niko to ne zna. I to u trenutku kada me očekuje mnogo posla, ali ja verujem da ništa nije slučajno. Moj menadžer ima sistem da te uvuče u društvo. Ideš kod Stinga na roštilj na plaži. Pa onda na kućnu žurku kod benda Dipeš mod. 

U Malibuu svaki dan viđaš gomilu filmskih zvezda koje su ti komšije. Odlazim na audicije, stomak mi se ne vidi. Shvatam da neću još dugo moći to da krijem. A sve se dešava u tih ključnih šest meseci kad treba da mi se ostvari karijera. I ja rešim da nestanem. Ne javljam se na telefon. Rađam dečaka Demijana u Malibuu." - rekla je Gala.

 

"Menadžer Majkl Mekingli mi kaže da treba da nastavim. I ja sam do Demijanovog trećeg meseca išla na kastinge. A onda sam odlučila da ne želim da ostavljam dete Filipinki dok ja idem na audicije. Kao klinka nisam imala život i ekipu, nego sam jurila na snimanja. I odlučila sam da budem mama. Možda sam odluku donela i na osnovu gledanja Holivuda iz neposredne blizine. Viđala sam te zvezde koje idu u rehab centre i skidaju se sa alkohola, tableta, narkotika..." - izjavila je glumica.

U nastavku Gala je otkrila da je imala nepristojne ponude u Holivudu i to sa svega osamnaest godina.

"Imala sam nepristojne ponude u Los Anđelesu. Imala sam 18 godina i po američkim zakonima nisam bila punoletna. Tada su mnogi davali sve da dobiju takvu ponudu u Holivudu. Ali nikada nisam pristajala na takve stvari, na sklapanje ugovora sa đavolom." - govorila je Gala.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Nedeljnik/Pink


>